Jokipojat kahden perättäisen voiton metsästyksessä

MESTIS / Ennakko
Taisteluasennetta tarvitaan lauantaina pisteiden eteen.
Erinomaisen alkusyksyn pelannut Jokipojat ei lokakuun jälkeen ole kyennyt voittamaan kahta ottelua putkeen. Perjantaina Kokkolassa Hermeksen voittanut joensuulaisryhmä hakee nyt voittoputkea KeuPan kustannuksella.

Mollivoittoisesti marraskuun pelanneen Jokipoikien joulukuu lähti valoisammin käyntiin, kun se kykeni nujertamaan perjantaina Kokkolan Hermeksen vieraskaukalossa jatkoajalla.

Orastavan voittoputken metsästyksestä ei tule kuitenkaan helppoa, sillä ensimmäisessä kohtaamisessa Joensuussa KeuPa onnistui puolustuspelillään jäädyttämään täydellisesti ärjypaitojen hyökkäystyöskentelyn. Melkein täysin vaille maalipaikkoja jäänyt Jokipojat kärsi tuolloin kirvelevän 1−2-tappion.

Myös KeuPa lähtee lauantain otteluun voitto allaan, sillä se kukisti perjantaina kotihallissaan RoKin maalein 2−1.

Jokipojat etsimässä tasaisuutta otteisiinsa

Joensuulaiset onnistuivat heikosti menneen marraskuun aikana ottamaan voiton vain kahdesti ja poistuivat kaukalosta tappio niskassaan viidesti. Joukkueen ongelmaksi on muodostunut tasaisuuden puute, sillä pelin taso on ailahdellut valtavasti niin otteluiden välillä kuin turhan usein myös otteluiden sisällä.

Jokipojat onnistui kuitenkin pelaamaan ehjän ottelun perjantaina Kokkolassa, ja vastaavaa ehjää suoritusta joukkue lähtee hakemaan myös lauantaina.

Lähtökohdat ovat kotijoukkueen kannalta hienot, sillä sen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä. Joensuulaisilla on jälleen tuplapelien viikonloppuna syvyyttä ottaa reservistä tuoreita pelaajia kehiin jälkimmäiseen otteluun.

Uusiiko KeuPa marraskuisen temppunsa?

Keuruulaiset kaappasivat viimeksi loistavan puolustuspelinsä turvin täyden pistepotin Joensuusta. Valmennus oli tutkinut tarkasti läpi kotijoukkueen pelilliset vahvuudet, ja tämän turvin vieraat riisuivat Jokipojat täydellisesti aseistaan.

Vieraskaukaloissa KeuPalla on kulkenut erinomaisesti, sillä se on 12 vierasottelustaan voittanut peräti seitsemän, joista kuusi varsinaisella peliajalla.

Vieraat lähtevät aavistuksen siipirikkona lauantain peliin, sillä seura tiedotti perjantaina kapteeni Taneli Maasalon sekä Svante Myllylahden liittyneen jo valmiiksi muutaman pelaajan mittaiseen sairastupalistaan.

Seuraa Heitä

Joonas Larinmaa #91 | Kiekko-Espoo

Laitahyökkääjä

Hieman yllättäen Jokipoikien parhaaksi maalintekijäksi noussut sähäkkä laituri on ottanut vastuuta, kun kärkipelaajilla on sakannut. Heiluuko verkko myös lauantaina?

Aki Kangasmäki #47 |

Hyökkääjä

Urallaan niin Liigaa kuin Mestistä tahkonut raamikas hyökkääjä solmi perjantaina loppukauden sopimuksen KeuPan kanssa. Juhlistaako sopimustaan tehojen muodossa?

» Lähetä palautetta toimitukselle