Kurssinsa kääntänyt Hokki Mehtimäelle

MESTIS / Ennakko
Hokin ja Jokipoikien väännöt ovat perinteisesti tiukkoja.
Surkean alkukauden selättänyt Hokki jatkaa kauttaan perjantaina Joensuussa, jossa vastassa on sarjakolmonen Jokipojat.

Hokin kurssi on toden teolla kääntynyt viime otteluissa, sillä se voitti kotikentällään ensin Espoo Unitedin ja keskiviikkona IPK:n selvin numeroin. Tätä ennen joukkue oli voittanut kahdeksasta ottelustaan vain yhden, ja muun muassa Jokipojat oli Kajaanissa voitokas.

Voittojen ansiosta Hokki on raivannut tiensä sarjan häntäpäästä. Yleensä Mehtimäellä väkevänä esiintynyt Hokki on toisaalta hävinnyt kaikki kauden neljä vierasotteluaan.

Jokipojat taas vietti viikonlopun tien päällä. Turun ja Lempäälän turneelta tuliaisina oli kolmen pinnan potti, kun TUTO oli perjantaina vahvempi 3−2 ja lauantaina Jokipojat LeKiä etevämpi samoin numeroin. Lempäälässä voitto irtosi väsyneestä ilmeestä huolimatta.

− Lempäälässä näki, että meillä oli energiat vähissä. Kolme pistettä tuli ja se on tärkein pointti. Se on sama millä pelillä pisteet tulee. Voitto kairattiin huonommallakin pelillä. Onneksi Juho Ratilainen oli kovassa iskussa, viittasi päävalmentaja Ari Aaltonen nuoreen maalivahtiinsa verkkolehti Mehtimäkeläisessä.

Yhdeksästä ottelustaan Jokipojat on voittanut kuusi, ja kaikki tappiotkin ovat tulleet niukasti maalin erolla. Sarjasijoitus on hienosti kolmas.

Jokipoikien maalilla aloittaa Samuel Jukuri ja kajaanilaisilla Tuukka Smura. Hokki saa takaisin kehiin Niklas Näpin ja Jarkko Harjulan, kun taas isäntien Kasimir Puruskainen palaa tositoimiin.

Joukkueet kohtaavat harjoituspelit mukaan luettuna jo neljättä kertaa tällä kaudella. Harjoituskauden kummankin kohtaamisen vei Hokki, kun taas sarjan toisella kierroksella Jokipojat saalisti kaksi pinnaa Kajaanista.

Seuraa Heitä

Oula Uski #12 |

Laitahyökkääjä

Uski sivuaa jo nyt omaa ennätystään Mestis-tehopisteissä. Alkukausi on ollut iloinen yllätys oikeastaan millä tahansa mittarilla. Kasassa on tehopinnat 4+8, joka riittää hienosti sarjan pistepörssin neljänneksi.

Aki Kangasmäki #47 |

Hyökkääjä

Kookas hyökkääjä palasi hiljattain takavuosilta tuttuun seuraan. On ottanut heti ensimmäisissä otteluissaan suurta roolia.

» Lähetä palautetta toimitukselle