Huilannut Jokipojat saa vieraita Kajaanista

MESTIS / Ennakko
Daniel Spence asettuu kotijoukkueen veräjänvartijaksi.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Koko menneen viikon huilannut Joensuun Jokipojat saa lauantai-iltana vastaansa kolmannen pelin neljän päivän sisään pelaavan Kajaanin Hokin. Molemmat joukkueet ovat hävinneet edellisen ottelunsa, joten voitonnälkää joukkueilta löytyy.

Jokipojat on pelannut edellisen ottelunsa viikko sitten HCK:ta vastaan, jonka se hävisi hallinnastaan huolimatta lukemin 2-5. Vierailija Hokki on puolestaan ehtinyt kuluneella viikolla pelaamaan jo kaksi ottelua. Keskiviikkona Hokki otti kolme pistettä JYP-Akatemialta kotonaan vakuuttavin 5-0-numeroin, mutta perjantainen kotipeli Vaasan Sportia vastaan jätti toivomisen varaa, sillä pisteet matkasivat länsirannikolle lukemin 3-6. 

Kajaanin Hokin päävalmentaja Petri Mattila ei luonnollisesti ollut tyytyväinen joukkueensa perjantain esitykseen.

- Kokonaisvaltaisesti heikko esitys meiltä. Huomenna päästään nopeasti paikkaamaan. Siellä on viikon levännyt Jokipojat vastassa. Rankka viikko on ollut,  mutta ei tässä auta valittaa. Hyvä, että huomenna on fyysistä haastetta, koska tänään jäi niin paljon asioita mitä olisi voinut tehdä toisella tapaa, summasi Mattila perjantaina Sport-pelin jälkeen.

Jokipojat on parissa viime pelissä epäonnistunut viimeistelyssään ja erityisesti ylivoimapeli on hakenut toimivuuttaan. Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski onkin käyttänyt kuluneen viikon aikana runsaasti aikaa joukkueen ylivoiman parantamiseen.

- Ylivoimapelissä on yritetty palata aivan perusasioihin. Tietysti jonkin verran on myös muutettu miehitystä, keskusteltu ja katsottu videoita. Ylivoimapeliin on yritetty nyt löytää selkeää päämäärää. Viime aikoina se on ollut lähinnä sellaista kivaa syöttelyä pelin ulkopuolella, sanoo Haapakoski verkkolehti Mehtimäkeläisen otteluennakossa.

Kokoonpanot

Jokipojilta ovat sairastuvalla hyökkääjät Elvijs Biezais ja Teemu Aarnio sekä maalivahti Mikael Edelmann. Otto Karvinen on edelleen pelikiellossa, eikä ole täten kokoonpanossa. Hokin ranskalaissentteri Teddy Da Costan pelaaminen on epävarmaa, sillä hän jätti ottelun kesken perjantaina.

Seuraa Heitä

Jakub Sramek #61 |

Hyökkääjä

Kotijoukkueen pistenikkareiden Mikael Ruohomaan ja Sami Blomqvistin rinnalle nostettu taituri saa nyt näytönpaikkansa. Löytääkö nuori tšekki yhteisen sävelen uusien ketjukavereiden kanssa?

Teemu Virtala #41 |

Keskushyökkääjä

Mestiksen pistepörssin ykkönen on alati vaarallinen. Löytääkö ärjypaidat keinot, joilla Kainuun pikkuväkkärä pidetään kurissa?

» Lähetä palautetta toimitukselle