Hokille vieraita Savonlinnasta

MESTIS / Ennakko
Kumpi löytää paremman peli-ilmeen?
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Sarjakutosen Hokin ja kymmenettä sijaa hallitsevan SaPKon osalta revanssiviikonloppu pyörähtää käyntiin Kajaanissa.

Kajaanilaisten kausi on lähtenyt melko odotetusti liikkeelle joukkueen majaillessa tasaisen sarjan kuudennella tilalla. Hokki oli parin viime viikon aikana todellisessa ottelusumassa, kun se pelasi yhdeksässä päivässä viisi ottelua joista kotiintuomisina oli kaksi voittoa ja seitsemän pistettä.

– Kun tuollaisen setin vetää, niin on pakko olla viisas jos halutaan välttää urheiluvammat. Tämä viikko on annettu vähän kropalle ja mielelle aikaa palautua, ja toivotaan että se maksaa itsensä takaisin viikonloppuna, kommentoi Hokin päävalmentaja Petri Mattila seuran kotisivuilla.

SaPKo puolestaan on parantanut viime peleissä suorituksiaan reilusti, mutta keskiviikkona pelatussa Jokipojat-kamppailussa se sai pienen kolauksen kärsittyään 4-2-tappion Joensuussa.

SaPKolle jokainen piste kamppailusta olisi tärkeä, sillä yhden ottelun vähemmän pelannut ja niukin naukin pudotuspeliviivan päällä kahdeksantena oleva HC Keski-Uusimaa on karannut jo kuuden pisteen päähän. Toisaalta sarjajumbo JYP-Akatemiakin vaanii vain viiden pisteen päässä pelin vähemmän pelanneena.

Kokoonpanot tarkentuvat pelipäivän aikana, mutta Hokin kokoonpanosta ovat varmuudella poissa Teemu Virtala, Casper Santanen ja Teddy Da Costa. Maalilla aloittaa Teemu Seppänen.

Savonlinnalaisilta poissa on varmasti Mestiksen tulokaspelaaja Eetu-Ville Arkiomaa. Sen lisäksi Oskar Essénin sekä Mika Hyvärisen pelikunnot ovat arvoitus. Keskiviikkona kesken pelin kentälle tullut ja loistavasti pelannut maalivahti Antti Leskinen saattaa hyvinkin saada torjuntavastuun savolaisten maalilla.

Seuraa Heitä

Anthony Guttig #71 |

Hyökkääjä

25-vuotias ranskalaishyökkääjä on noussut seurakaveri Virtalan jälkeen jo Mestiksen pistepörssin toiseksi. Saako SaPKo otteen taitavaan hyökkääjään?

Antti Leskinen #32 |

Maalivahti

Viime kauden komeetta pelasi keskiviikkona kauden ensimmäisen Mestis-pelinsä ja pysäytti kentälle tultuaan 27 laukausta, joiden mukana oli esimerkiksi rangaistuslaukaus päästämättä maaliakaan. Torjuntavuoron saadessaan voi hyvinkin tylsyttää Hokin tehomiesten pelihuumorin.

» Lähetä palautetta toimitukselle