Voitonnälkäinen RoKi saapuu voittojahtiin Kajaaniin

MESTIS / Ennakko
Pääseekö Hokki tuulettamaan voittoa?
Kuva © Timo Savela
Hokki ja RoKi ottavat yhteen perjantaina harjoitusottelussa Kajaanin jäähallissa. Linnapaidat aloittivat harjoituskauden voittamalla Kokkolassa Hermeksen ja rovaniemeläiset pystyivät miehekkäästi taistelemaan KHL-joukkue Jokereita vastaan.

Hokki pyrkii parantamaan yksityiskohtia Hermes-ottelusta

Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen oli tyytyväinen suojattiensa otteisiin Kokkolassa, mutta Hokki-luotsin mukaan pelissä on vielä erinäköisiä yksityiskohtia, joita joukkue yrittää parantaa tulevaan koitokseen. Hokin paras pelaaja Hermestä vastaan oli paluumuuttaja Pasi Kouvalainen, joka iski kaksi maalia, joista toinen oli ottelun voitto-osuma. Myös toinen paluumuuttaja, Timo Hiltunen, esiintyi virkeästi iskemällä tehot 1+1.

— Peliä luonnollisesti pyritään parantamaan ja niitä asioita mitä harjoitellaan yritetään saada niin yksikkö- kuin viisikkotasolla siihen pelaamiseen näkymään. Sitähän tämä harjoituspelijakso melkein kokonaisuudessaan on, kommentoi Hokki-luotsi seuran verkkosivuilla tulevaa RoKi-ottelua.

Rovaniemeläiset tulevat Kajaaniin hyvän ottelun, vaikkakin tappiollisen, pelanneena

RoKi taisteli sinnikkäästi viime torstaina KHL-joukkue Jokereita vastaan, vaikka loppulukemista voisi erilaisen kuvan saada. Rovaniemeläisvahti Paavo Hölsä jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi pelaten hyvin RoKi-maalin suulla, joten häntä kannattaa seurata myös Kajaanissa.

8-0 - viekö Hokki tälläkin kertaa RoKia kuin litran mittaa?

Viime kaudella harjoitusottelu päättyi Kajaanissa linnapaitojen murskavoittoon 8-0, joten mielenkiintoista nähdä minkä verran rovaniemeläisten otteet ovat parantuneet vuoden takaisesta.

Seuraa Heitä

Pasi Kouvalainen #26 |

Hyökkääjä

Pelasi hyvän ottelun Kokkolassa iskien Hokin ensimmäisen maalin ylivoimalla ja miehen toinen osuma jäi ottelun voittomaaliksi.

Paavo Hölsä # | Slavia Praha

Maalivahti

Pelasi hyvin Jokereita vastaan, vaikka rovaniemeläisjoukkue joutuikin puhtaasti 0-4 taipumaan helsinkiläisille.

» Lähetä palautetta toimitukselle