Pitkästä tappioputkesta kärsivä LeKi saapuu Kajaaniin

MESTIS / Ennakko
LeKillä on ollut vaikeuksia viime aikoina.
Kuva © Timo Savela
Hokki ja LeKi ottavat toisistaan mittaa Kajaanin lauantai-illan ottelussa. Kotijoukkue hävisi perjantaina Jukureille Mikkelissä 6-2, ja vieraidenkin perjantainen ottelu päättyi tappioon RoKin kaataessa lempääläiset jatkoajalla 5-4.

Pelaajapulasta kärsivä Hokki lähtee saukkopaitojen kaatoon 

Hokki hävisi perjantaina runsasmaalisen kärkikamppailun ensi kauden liigajoukkueelle Jukureille selvästi 6-2. Kajaanilaiset kärsivät pitkästä ja pahasta miehistönvajauksesta, minkä seurauksena puolustajat ovat joutuneet pelaamaan hyökkääjänä. Taneli Siikaluoma on pelannut viime peleissä hyökkääjänä, mutta hän on onnistunut hienosti tekemällä kaksi maalia kahteen viimeiseen otteluun.

Kärpistä lainalla ollut Antti Kalapudas jää Hokin matkasta Kuopioon, jossa hän liittyy oululaisten vahvuuteen. Samalla Kärpissä lainalla ollut Aleksi Mäkelä liittyy kajaanilaisten vahvuuteen.

Sarjan hännille pudonnut LeKi on tuskaillut maalinteon kanssa

Lempääläisillä on ollut viime aikoina vaikeuksia maalinteossa. Tuloksissakin tämä on näkynyt: joukkue on voittanut viimeisestä kolmestatoista ottelustaan ainoastaan yhden kamppailun.

LeKin ongelmana on viime aikoina ollut maalinteon lisäksi notkahtaminen ottelun alkupuolella, varsinkin, jos takaiskuja on tullut.

Molemmat voittaneet kotipelinsä

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti, kerran Kajaanissa ja kerran Lempäälässä. Kajaanissa linnapaidat voittivat 5-1 ja Lempäälän koitos päättyi kotijoukkueen 6-2-voittoon.

Seuraa Heitä

Taneli Siikaluoma #6 |

Puolustaja

Saanut Hokin vajaavaisen kokoonpanon myötä vastuuta myös hyökkääjänä, minkä mies on käyttänyt hyväkseen iskemällä kaksi maalia kahteen viimeiseen otteluun.

Juuso Rämö #33 |

Hyökkääjä

Rämö väläyttelee toisinaan taitojaan ja saa roolia joukkueessa. Yksi niistä LeKin pelaajista, joilla on kyky ratkoa pelejä.

» Lähetä palautetta toimitukselle