LeKi haastaa hurjavireisen Hokin

MESTIS / Ennakko
Tuulettaako hurjavireinen Hokki tällä kertaa LeKin kustannuksella?
Kuva © Kiia Aha
Kajaanin Hokki seilaa peräti kahdeksan ottelun voittoputkessa, ja vahvistuu jouluun asti ulottuvilla Samu Perhosen, Jesse Puljujärven ja Saku Mäenalasen lainasopimuksilla. LeKi sen sijaan kaipaa otteisiinsa tasaisuutta.

Hokki on tällä hetkellä Mestiksen kuumimpia joukkueita. Se on voittanut kahdeksan viimeisintä otteluaan. Voittoputken aikana on kaatunut myös muutama Mestiksen kärkinipuista.

Erityisesti Hokin kotipelaaminen on ollut silmiinpistävän varmaa suorittamista jo pitemmän aikaa. Hokki on osoittanut, että se voi voittaa hyvänä päivänä kotikaukalossaan kenet vain.

Nuori Antti Kalapudas sanoi kauden alussa, ettei hänellä ole kiire Liigaan, ja nyt mies johtaa joukkueensa sisäistä pistepörssiä 20 tehopisteellä. Myös toinen nuori pelaaja Niklas Näppi on saanut onnistumisia aikaan. Sen lisäksi Tomas Mikus on Mestikseen ehdottomasti hyvä pelaaja.

Uudet lainapelaajat Jesse Puljujärvi, Saku Mäenalanen ja Samu Perhonen tulevat varmasti olemaan kajaanilaisryhmälle valtava tehokkuuslisä jouluun kestävillä lainasopimuksillaan. 

Perhonen valittiin Mestiksen lokakuun pelaajaksi, eikä syyttä. Myös Hokin puolustus on pelannut vakuuttavasti maalivahtinsa edessä. 

LeKi tarvitsee otteisiinsa tasaisuutta

LeKin otteet ovat viime otteluissa heilahdelleet valtavasti. Yhtenä päivänä kaatuu sarjan kärkinippu vakuuttavasti vieraskaukalossa ja toisena päivänä tulee tappio peränpitäjää vastaan rumin lukemin. 

LeKin jo jättänyt Antti Hildén toivoi kausiennakkohaastattelussa joukkueeltaan tasaista suorittamista ja totesi, että tasaisuus on avain menestykseen. LeKin täytyykin petrata rutkasti, jos lempääläläiset mielivät taistella sarjassa hyvistä sijoituksista.

Männikkö johtaa joukkoja

Kokenut väkkärä Miikka Männikkö kantaa tällä hetkellä tehojen valossa Kisaa reppuselässään. Hän on joukkueen ainoa lähellekään piste per peli-tahdilla operoiva pelaaja. Hokin joukkueesta seitsemän pelaajaa on tehnyt enemmän tehopisteitä kuin LeKin pörssin kakkonen Henri Tuominen. 

Joukkueiden ratkaisupotentiaali on tilastojen perusteella aivan eri planeetalta. LeKin on löydettävä Männikön tueksi muitakin ratkaisuihin säännöllisesti kykeneviä pelaajia.

Seuraa Heitä

Jesse Puljujärvi #18 | Pittsburgh

Laitahyökkääjä

Koko kiekkoilevan Suomen huulilla oleva superlahjakkuus on mielenkiintoinen seurattava missä tahansa sarjassa. Mitä tapahtuu kun isokokoinen laitahyökkääjä päästetään irti sarjaporrasta totuttua alempana?

Miikka Männikkö #12 |

Laitahyökkääjä

Pystyykö veteraanihyökkääjä johdattamaan joukkonsa lähtökohtaisesti ylivertaista vastustajaa vastaan voittoon? Tilanne kuulostaa satukirjoista tutulta ritari-lohikäärme-asetelmalta.

» Lähetä palautetta toimitukselle