Hokki ja KooKoo kohtaavat ensi kertaa

MESTIS / Ennakko
Alakanttiin kautensa aloittaneiden joukkeiden kohtaamisessa riittänee säpinää. KooKoo haluaa palata voittojen tielle, ja kotijoukkueen palaajilla on näytön paikka, sillä joukkueessa on tapahtumassa muutoksia.

Mikäli sarjajumboksi jämähtänyt UJK jätetään huomioimatta, kohtaavat Kajaanissa keskiviikkona Mestiksen eniten maaleja päästänyt (Hokki, 31) ja vähiten tehnyt (KooKoo, 16) joukkue. Hokki pyrkiikin vahvistamaan peräpäätään.

Uutinen uusista Hokki-pelureista:
http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=1436

Ennakkoarveluissa Hokille povattiin vaikeuksia vierasmatkoilla ja pisteitä kotona. Kolmesta kotipelistään se onkin saalistanut kolme pistettä. Vieraissa pistetili on vielä avaamatta. Viikonloppuna joukkue kävi Etelä-Suomessa, häviten ottelunsa kahdella maalilla Hyvinkäällä ja Forssassa. Voittoon joukkue ei ole pystynut sitten avauskierroksen jatkoaikavoiton.

Maaleja Hokki on tehnyt samaan tahtiin kuin muutkin joukkueet. Antti Karhulan johtaman viiskonkin peli alkoi tuottaa tulosta viikonloppuna. Maalivahtipeli on yksi joukkueen suurimmista kysymysmerkeistä: Hokki on peluuttanut tällä kaudella jo kaikkia maalivahtejaan, ja on vahvistanut osastoa entisestään. Tilastojen ja tulosten puolesta parhaiten triosta on onnistunut Ville Salminen, jonka pelatessa joukkue on pisteensä kerännyt.

KooKoonkaan peli ei ole luistanut odotusten mukaisesti viime peleissä. Kolmen ottelun tappioputki katkesi kuitenkin kotitasapeliin FPS:ia vastaan lauantaina. KooKoolle nimenomaan maalinteko on tuottanut ongelmia: neljässä vieraspelissä se on tehnyt yhteensä vain kuusi maalia.

Vaikka Hokki ja KooKoo eivät aiemmin olekaan toisiansa kohdanneet, pelaa Hokin joukkueessa lähes kentällinen kouvolalaisille tuttuja pelaajia. Näistä parhaiten muistissa on Hokin ykkössentteri, jonka kanssa KooKoo ei kesällä yllättäen jatkanut sopimusta. Puolustaja Sami Siltavirta luuti kiekkoja Kouvolan jäähallissa toissa kautena ja "Mestiskiertolainen" Sami Kaartinenkin on vielä tuoreessa muistissa. Koeajalla Kajaanissa oleva puolustaja Jani Ojala on pelannut KooKoossa, kauden 94-95. Myös harjoitusvahvuuteen liittyneen Pasi Häkkisen tilastoista löytyy muutama KooKoon paidassa torjuttu kiekko.

Luvassa lienee tiukka kamppailu sarjapisteistä, jossa mitä todennäköisimmin toinen joukkueista saa helpotusta ongelmiinsa: KooKoo maalintekoon, tai Hokki oman pään puhtaana pitämiseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle