Hokki lähtee metsästämään vuoden ensimmäistä voittoa K-Vantaan kustannuksella

MESTIS / Ennakko
Hokki on voittanut kaksi edellistä ottelua K-Vantaata vastaan.
Kuva © Antti Varonen
Hokki ja K-Vantaa kohtaavat Kajaanissa lauantaina. Hokki hävisi perjantaina Mestiksen kärkikamppailussa Jukureille Mikkelissä 5-1. K-Vantaa päihitti perjantaina RoKin Rovaniemellä numeroin 1-6.

Saako Hokki poikki alkuvuoden tappioputkensa?

Hokki on pelannut syksyn otteisiin nähden heikosti alkuvuoden kamppailunsa, joista kaikista kolmesta on tullut tappio. Jukureita vastaan Hokki pelasi kaksi hyvää ja ehjää erää, mutta mikkeliläiset menivät vauhdilla kolmannessa erässä ohi. Maalivahtipelissäkkään ei ollut moitittavaa, eikä siinä ole ollut paljon moitteen sijaa koko kaudella. 

— Hyvä että tulee nopeasti tämä seuraava peli, niin ei jäädä miettimään liikaa tuota viimeistä erää. Aamulla otetaan verryttelyt ja siitä sitten peliä kohti. Kova peli tiedossa, Kiekko-Vantaa on kova tiimi kamppailemaan, vastahan he alle viikko sitten voittivat Jukurit ja on hyvä mittari sitä kautta, päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi Hokin tulevaa ottelua seuran verkkosivuilla

K-Vantaa yrittää saada uuden voittoputken alulle

Vantaalaisjoukkueella menee tällä hetkellä erittäin hyvin, sillä heillä on kuudesta viime pelistä viisi voittoa tilillään ja kolmen ottelun vierasottelun voittoputki päällä. K-Vantaa voitti eilisessä kamppailussaan RoKin Rovaniemellä 6-1, jota ennen lohipaidat joutuivat antautumaan TUTOlle 3-1 kotiyleisönsä edessä. 

K-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä oli tyytyväinen joukkueensa fiksuun ja hyvään kiekolliseen pelaamiseen RoKia vastaan, joka oli avain vierasvoittoon. Vantaalaisten maalinsuulla Jani Kautto pelasi loistokkaan pelin rovaniemeläisiä vastaan torjuen 24 kertaa. Joukkueen hyökkäyspeli alkaa olla kovaa luokkaa; muutaman ottelun hyvän jakson jälkeen on tullut onnistumisia, ja tehokkuus on ollut hyvää.

Voitot molemmista peleistä kajaanilaisille samoilla loppulukemilla

Hokki on voittanut molemmat kauden aiemmat kohtaamiset luvuin 4-2, kun joukkueet kohtasivat lokakuun alkupuolella Kajaanissa ja saman kuun loppupuolella Vantaalla.

Kajaanilaisjoukkueen kultakypärä Niklas Näppi on iskenyt molemmissa otteluissa K-Vantaata vastaan maalin, joten häntä kannattaa myöskin seurata.

Seuraa Heitä

Antti Lehtonen #35 |

Maalivahti

Pelasi hyvän ottelun Jukureita vastaan, vaikka kiekko viidesti Hokki-veskarin takaa kaivettiinkin.

Julius Rantaeskola #67 |

Laitahyökkääjä

Kovan luokan työntekijä, joka onnistui RoKia vastaan maalinteossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle