LeKi hakee epätodennäköistä pakkovoittoa Keravalta

MESTIS / Ennakko
LeKin on puolustettava HCK:n kakkoskenttä pimentoon.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
LeKi hakee kostoa viime torstain tappiolleen HCK:sta. Vastassa on kuitenkin huippuvireinen sarjanelonen, keravalainen kotiyleisö ja tehoja paukuttanut kakkosvitja.

LeKin tilanne ennen keskiviikon HCK-ottelua ei ole kadehdittava.

Joukkue on menettänyt lainapelaajansa ja muutaman uuden hankinnan on tarvinnut sopeutua mahdollisimman nopeasti joukkueen systeemeihin.

Tästä huolimatta esimerkiksi Joonas Koskinen on kuulunut LeKin parhaimmistoon pelaamissaan otteluissa.

Karsintaviivan alapuolelle jämähtänyt Kisa haki puolitoista viikkoa sitten riemukkaan Hokki-voiton kotihallissaan, mutta viime torstaina HCK näytti mahtinsa Lempäälässä.

LeKi aloitti ottelun hyvin, mutta Kisan ylivoiman passiivisuus tarttui myös kentälle ja HCK otti hallinnan itselleen. HCK:n tuore puolustajahankinta Josef Sladok ehti pelata debyyttiotteluaan vaivaiset kahdeksan minuuttia ennen suihkukomennusta. Sladok sai taklauksestaan kahden ottelun pelikiellon.

Suihkukomennuksen tuottama alivoima oli HCK:lta erinomaista taistelua ja asenne levisi tämän jälkeen tasaviisikoin pelaamiseenkin.

− Meillä oli hyvä tulo peliin. Omalla viiden minuutin ylivoimalla oltiin passiivisia ja sitten taitava vastustaja tulikin tasoihin, analysoi LeKin päävalmentaja Jarkko Glad ottelua torstaina.

HCK:n 5-3-voiton pääarkkitehteina toimivat kakkosketjun laitahyökkääjät Roope Raanta ja Jesse Juntheikki. Tehohyökkääjät kirjauttivat ottelussa kolme tehopistettä mieheen ja kuroivat LeKin aikaisen 2-0-johdon kiinni hujauksessa.

Yhdessä Kristian Ruisman kanssa laituripari muodostaa HCK:n vaarallisen kakkoskentän, joka LeKin pitäisi ehdottomasti pystyä nollaamaan voittoaikeiden realisoitumiseksi.

Seuraa Heitä

Kristian Ruisma #30 |

Keskushyökkääjä

Taitava sentteri jäi tehoitta torstain mittelössä, mutta laiturit onnistuivat. Ruismalla on kykyjä tehoiltoihin. Miten käy keskiviikkona?

Juha Suomaa # |

Laitahyökkääjä

Taistelijan perikuva. LeKi tarvitsee ihmiskuulalta myös tehoja vaikeina aikoina. Ykköskentän laidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle