K-Vantaa HCK:n vieraaksi paikalliskamppailussa

MESTIS / Ennakko
Aaro Peltonen on vartioinut vantaalaisten maalia varmasti.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Keskiviikkona paikallismittelön merkeissä kohtaa kaksi tulista joukkuetta. Sekä HCK että Kiekko-Vantaa ovat aloittaneet alkukautensa hyvin. Viimeiset kaksi keskinäistä ottelua ovat päättyneet K-Vantaan hyväksi, mutta niin kuin sanontakin kuuluu: kolmas kerta toden sanoo.

Hyvässä syysvireessä ollut vantaalaisjoukkue on napsinut voittoja tasaiseen tahtiin. Molemmat joukkueet ovat voittaneet viimeisestä viidestä ottelusta kolme, joten ei voi väittää, että joukkueilla menisi huonosti.

K-Vantaa on yhä edelleen kuntopuntarissa sarjan kärkikastia, joten HCK tulee varmasti saamaan vertaisensa vastuksen, vaikka vantaalaiset ovatkin voittaneet viidestä viimeisestä vierasottelustaan vain yhden.

— Ollaan levätty, latailtu akkuja ja käännetty katseet hetkeksi pois jääkiekosta. Nyt on sitten palattu jäälle, ja tärkeintä on saada taas pää mukaan tekemiseen ja nostaa intensiteettitasoa. Huominen näyttää, olemmeko onnistuneet valmistautumisessa vai emme, spekuloi HCK:n apuvalmentaja Joni Petrell.

— Jos nyt niputetaan alkukausi, niin pisteiden valossa se on ollut hyvä. Pelillisesti emme ole vielä saaneet kovinkaan montaa ehjää peliä, mutta kehitysprosessi on edelleen käynnissä. Tyytyväisiä ollaan siihen, että on pystytty voittamaan kärkijoukkueita, mutta meidän on saatava kaikki irti myös muita joukkueita vastaan.

HCK saa tärkeän vahvistuksen, kun hyökkääjä Joel Lehtinen palaa takaisin jellonapaitojen kokoonpanoon. Jesse Urosta ja Tero Konttista tuskin nähdään ottelussa loukkaantumisten takia. Viimeisin HCKn vahvuuteen liittynyt pelaaja on liigastakin tuttu Joni Töykkälä, joka tuo otteluun varmasti lisää väriä ja asetelmia.

K-Vantaa saa otteluun pelaaja-apuja LeKistä ja TPS:stä, kun Roope Nikkilä ja Krister Mähönen vaihtavat lohipaidan päälleen lainasopimuksella. Osa Vantaalla pelanneista jokerilainoista on emoseuransa mukana.

Seuraa Heitä

Micke-Max Åsten #45 | HIFK

Laitahyökkääjä

Vakuuttavasti pelannut entinen HIFK:n liigahyökkääjä on ollut kaunista katseltavaa K-Vantaan lohipaidassa. Åsten lukee peliä ja vastustajia äärimmäisen hyvin. Åsten voi toiminnallaan kääntää koko pelin päälaelleen.

Joni Töykkälä #26 | HCK

Keskushyökkääjä

Kokeneen liigahyökkääjän sopimus Keravalle julkaistiin hiljattain, ja edessä on debyytti uudessa seurassa. HIFK:n paidassa mestaruuden voittanut Töykkälä on yksi kovimpia vahvistuksia koko Mestiksessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle