Viivalaukaukset TUTOn turmiona

MESTIS / Kuvakooste
Jukurit otti vierasvoiton TUTOsta Mestiksen pudotuspelien välieräsarjassa maalein 1-2. Ottelussa kummallekin joukkueelle tarjottiin paljon ylivoimaa, mutta ylimoiva oli tehotonta. Jukurit pelasi TUTOa paremmin joukkueena ja onnistui estämään kotijoukkueen maalinteon aivan viime minuutille asti. TUTO oli lähellä kiriä tasoihin aivan kolmannen erän viime sekunneilla, mutta aika ei enää riittänyt tasoitukseen.
Joonas Kalliola jäi Niko Palosen ja laidan väliin.
Kukaan ei tiennyt mitä ajatella tilanteesta.
Antti Virtasen sormet kertoivat kuinka monta minuuttia TUTO joutui pelaamaan vajaalla. Palonen ohjattiin pukukopin puolelle.
Paikallinen entinen jääkiekkoilija seurasi tuopin äärellä miten vierasjoukkue käytti alun pitkän ylivoiman oman maalin takana konttaamiseen.
Aleksi Hiden tarjosi Jukureille lisää ylivoimaa. Pasi Järvisen siniviivalaukaus lähti pahasti maskin takaa.
Laukaus yllätti Meriläisen. Yleisö hiljeni maalista.
Toisessa erässä pujoteltiin ilman päämäärää.
Niko Palosen ulosajon jälkeen ei nähty monta taklausta. Roy Pihlström uskalsi kuitenkin torpata Mikael Salmivirran laitaa vasten.
Jäähyistä huolimatta tuomarilinja oli jokseenkin salliva.
Antti Virtanen sai tasoitusmahdollisuuden. Oskari Setänen sai mailansa kuitenkin väliin.
Setänen torjui myös Virtasen toisen yrityksen.
Toisen erän parasta antia nähtiin katsomon puolella.
Cheerleaderit jaksoivat uskoa omien nousuun.
Myös Pasi Järvinen vaikutti katsomon puolella.
Kimmo Meriläinen yllätettiin vielä kerran.
Niko Laakkosen tuuletti maalia vapautuneesti.
Kiekon maaliin laukonut Jani Savolainen pisti Laakkosta paremmaksi tuuletuksellaan.
Sarvipäiden puolustus pakotti kotijoukkueen pyörimään lähinnä kulmissa.
Oskari Setänen sai varusteensa kiekkojen tielle hankalissa tilanteissa.
TUTO sai yrittää kolmen miehen ylivoimalla Jukurien hölmöillessä viimeisellä minuutilla. Anrei Hakulinen laukoi kavennusmaalin.
Ottelu oli lähellä siirtyä jatkoerään, mutta Hakulisen lavasta lähtenyt ottelun viimeinen laukaus meni kuitenkin ohi maalista.
Ismo Lehkosella riittää miettimistä tulevaan otteluun Mikkelissä.