KeuPan hurja kiri liikaa SaPKolle

MESTIS / Kuvakooste
SaPKon ja KeuPan välinen ottelusarja käynnistyi Talvisalossa. Ottelu oli pudotuspelien henkeen kuuluen vauhdikas ja fyysinen. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä, mutta toisessa erässä SaPKo sai pelistä otteen ja siirtyi 2-0 johtoon. Pässipaitojen kolmannen erän alun 3-0 johto vaikutti jo siltä, että peli on taputeltu. KeuPa laittoi kuitenkin kaikkensa peliin ja pelasi kolmannen erän puolesta välistä lähtien ilman maalivahtia. Riskinotto kannatti ja keuruulaiset tasoittivat ottelun aivan erän lopulla. Jatkoerässä SaPKo ei enää saanut otetta pelistä ja KeuPa vei ottelun loppulukemin 3-4 (0-0, 2-0, 1-3, 0-1).
Kuva © Antti Varonen
Ottelu lähti käyntiin tasaisissa merkeissä...
...ja pudotuspeleistä tutulla vauhdilla ja fyysisyydellä.
KeuPa-vahti Antti Karjalainen oli ohittamaton ensimmäisessä erässä.
Myös pässipäädyssä maali pysyi puhtaana.
Ville Niemisen pudotuspeli-ilme.
Tomi Wileniuksen kohdalle osui paikallinen lumikuuro.
Lumitöistä keskiviikkoiltana vastasi Eastern Star Cheerleaders.
Pässipaidat siirtyivät 1-0 johtoon Patrik Virran osumalla.
Peli ehti vanheta puolitoista minuuttia, kun Samu Markkula pääsi tuulettamaan Toni Henttosen 2-0 maalia.
Kolmannen erän alussa Rasmus Hämäläinen siirsi SaPKon jo ratkaisevan tuntuisesti 3-0 johtoon.
Keuruulaiset eivät kuitenkaan luovuttaneet.
Vierailijat löivät lisää pökköä pesään ja aiheuttivat kerta toisensa jälkeen häslinkiä SaPKon maalille.
KeuPa pelasi rohkeasti ja lähti hakemaan kavennusta ilman maalivahtia jo kolmannen erän alkupuolella.
Iiro Sulin antoi keppiä maalin edustalla.
Pasi Räsänen joutui turvautumaan aikalisään.