Maalipaikoilla ei juhlittu Talvisalossa – Juuso Forsström ratkaisi voittolaukauksilla

MESTIS / Kuvakooste
Sarjan seitsemännellä sijalla majaansa pitävä Espoo United saapui toisena runkosarjassa olevan SaPKon vieraaksi. Ottelussa ei juhlittu tekopaikoilla. Espoolaisten toisessa erässä tehty 1-0-johtomaali piti aina kolmannen erän loppuminuuteille asti, kunnes SaPKon Mikko Lahtela tasoitti kamppailun. Ottelu ratkesi vasta voittolaukauksilla, ja kaksi sarjapistettä lähti lopulta Espooseen loppulukemin 1-2.
Kuva © Antti Varonen
Espoo United saapui SaPKon vieraaksi Talvisaloon.
Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä.
Maalipaikat olivat vähissä.
Reilu 1100 silmäparia seurasi kamppailua Talvisalon lehtereillä.
Espoolaisten puolustus hoiti hommansa mallikkaasti.
SaPKon Niklas Salo sai ihmetellä tuomarityöskentelyä.
Espoo Unitedin Aleksi Rutanen siirsi vierailijat 1-0-johtoon.
SaPKon tuorein vahvistus Aatu Viljanen näytti taklaamisen mallia.
Pässipaidat hakivat tasoitusta kolmannessa erässä sen verran ahnaasti, että Espoo United joutui ottamaan aikalisän.
Savonlinnalaisten tasoitus syntyi Mikko Lahtelan lavasta.
SaPKon tasoituksen jälkeen vieralijat ottivat ottelun hallinnan. Roope Urpolahti sai olla tarkkana.
Lisäosumia ei syntynyt, joten ottelussa mentiin jatkoajalle. Se ei ilmeisesti miellyttänyt Joona Montoa.
Espoolaisilla oli paremmat paikat jatkoajalla.
Kun jatkoaika ei tuottanut tulosta, mentiin voittolaukauskilpailuun. Roope Urpolahti esitti voittolaukauskilpailun hienoimman torjunnan torjumalla jaloillaan Kim Hirschovitsin yrityksen.
Espoo Unitedin voittomaalin tehneen Juuso Forsströmin ilme ei värähtänytkään maalin jälkeen.