RoKi ei pettänyt kotonaan

MESTIS / Kuvakooste
RoKi kaatoi Hokin kotonaan lukemin 3-2. RoKin peräkkäisten kotivoittojen putki kasvoi jo kolmeen otteluun. Itse ottelu alkoi lähes tunnin myöhässä, kun vierasjoukkueen bussi oli hajonnut kesken matkanteon.
Kuva © Oona Sarajärvi
Bussin hajoaminen tai jokin muu painoi Hokin pelaajia pelin ensimmäisessä erässä. RoKi lähti paljon virkeämmin liikkeelle peliin.
Paavo Hölsä piti tuttuun tapaan suurimman osan kiekoista poissa maaliltaan.
Peli fyysistä, kovaa kamppailua.
Hölsä näki parhaaksi liimata kiekon hanskansa alle.
Tuomas Komulainen halusi maalia niin kovasti, että ajautui itsekin maaliin.
Kiekko näytti jo uppoavan oikeaan alakulmaan, mutta Tuomas Salmela sai pelastettua tilanteen RoKin kannalta menemällä mailoineen väliin.
Molemmat joukkueet joutuivat pelaamaan pitkää kiekkoa, eikä oman pään aloituksilta siis vältytty.
Tuomari ei ollut parhaassa mahdollisessa paikassa tämän rovaniemeläishyökkäyksen aikana.
Kolmannessa erässä RoKi joutui toden teolla tekemään kaikkensa estääkseen Hokin maalinteon.
Hokki sai pelin hallintaansa viimeisessä erässä ja kavennettua pelin 3-2:een.
Lopputuloksena kuitenkin oli RoKin mainio kolmas peräkkäinen kotivoitto.