Jokipojat porskutti voittoon kolmannessa erässä

MESTIS / Kuvakooste
Jokipoikien ja RoKin välinen Mestis-kamppailu tarjosi 1102-päiselle joensuulaisyleisölle tasaisen taiston sarjapisteistä. RoKi porskutti kuskin paikalla kahden ensimmäisen erän ajan, mutta kolmannessa erässä nähtiin vahva kotijoukkue. Ensin Lauri Hukkanen tasoitti ottelun päätöserän alkajaisiksi ja erän puolivälissä Oskari Lehtinen onnistui ylivoimalla. Kolme sarjapistettä jäi Joensuuhun lukemin 2-1 (0-0, 0-1, 2-0).
Mestis-kausi 2017-2018 käynnistyi Mehtimäellä Ilja Tepon laulamalla Karjalaisten laululla.
Ottelun alkuun RoKi hyökkäsi vahvasti. Samu Pitkäsen naamassa näkyi vielä eiliset taisteluarvet.