KooKoolla kokoonpanohuolia

MESTIS / Uutinen
Pelikiellot, loukkaantumiset ja sairastelu harventavat KooKoo-miehistöä raskaalla kädellä. Kouvolalaisilta on sivussa puolentoista kentällisen verran miehiä.

Jo ennestään vajaalukuiseen KooKoo-kokoonpanoon tuli viikonloppuna lisää poissaolijoita. Laitahyökkääjät Mikko Liukkonen ja Eemeli Koskelainen saivat pelikieltoa HeKi-ottelusta. Koskelainen on sivussa keskiviikon pelin Jukureita vastaan ja Liukkonen myös perjantain K-Vantaa-ottelun.

Lauantaina sairastuvalle joutui maalivahti Esa-Tapio Palmu, jonka nivusvaiva uusiutui TuTo-kamppailussa. Kesken ottelun vaihtoon otettu Sami Heinonen sen sijaan on pelikunnossa.

Puolustajista sivussa on pitkäaikaistoipilas Teemu Kolehmaisen lisäksi myös kuumeinen Ville Vuorisaari sekä Tuomas Gärdström. Gärdström on kärsinyt sydänoireista, joita tutkitaan tällä viikolla.

Hyökkääjistä sivussa ovat yhä Miikka Lindholm, Teemu Somppi ja Matti Nykänen. Polvivaivainen Somppi ja nivusvammasta kärsinyt Lindholm kuntoilevat jo, mutta palannevat tositoimiin vasta joulutauon jälkeen. Juniori-ikäinen sopimuspelaaja Nykänen on puolestaan ollut sairastuvalla koko syksyn polvivamman johdosta.

Kokoonpanovajettaan helpottamaan KooKoo onnistui saamaan tämän viikon otteluihinsa HPK-sentteri Iivo Hokkasen. Hokkanen on pelannut aiemmin tällä kaudella KooKoossa kymmenen ottelua, joista on kerännyt tehopisteet 2+5.

– Yritimme saada muitakin pelaajia, mutta siirtorajoitusten johdosta heidät olisi pitänyt saada jo ennen liigan maaottelutauon alkamista ja liigaseuroillakin tuntuu olevan pelaajapulaa. Suomi-sarjassa puolestaan pelataan vielä tällä viikolla, KooKoo-valmentaja Vladimir Kolek kertoi.

KooKoon onneksi asepalvelustaan suorittavat Valtteri Skyttä, Jesse Lustberg ja polvivammastaan toipunut Simo Miettinen ovat käytettävissä tämän viikon otteluissa. Seuran A-junioreilla ei tällä viikolla pelejä ole, joten hyökkääjä Lauri Viantien lisäksi myös junnujen kapteeni, puolustaja Harri Silvonen, saattaa nousta edustusjoukkueen kokoonpanoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle