Sami Hirvonen jatkaa LeKi-luotsina

MESTIS / Uutinen
Ilveksen farmiseuran Lempäälän Kisan valmentajakuvioista kerrottiin tamperelaisseuran tiedotustilaisuudessa.

Sami Hirvoselle alkava kausi LeKin peräsimessä on toinen. Kuluvalla kaudella hän johdatti lempääläisseuran viimeisenä joukkueena Mestiksen pudotuspeleihin. Tuleva hopeajoukkue Jokipojat oli puolivälierissä parempi voitoin 3-0, joten LeKin lopullinen sijoitus oli kahdeksas. Hirvosen apuna valmennuksessa toimii Marko Kangasjärvi.

Hirvosen LeKi-jatkon myötä varmistui Ilveksen ja LeKin välisen farmisopimuksen jatkuminen myös ensi kaudella.

– Viime kaudella meillä kävi 12 Ilves-pelaajaa joukkueessa ja lähes puolet joukkueesta oli Ilves-taustaisia. Kaikki tekivät töitä motivoituneina ja heillä oli halu kehittyä pelaajana, mietti Hirvonen.

– Myös ensi kaudella tiivistä yhteistyötä jatketaan ja pelaajaliikennettä tulee olemaan paljon. Ilmaiseksi Ilves-pelaajat eivät kuitenkaan LeKistäkään pelipaikkaa tule saamaan, vaan joutuvat tekemään töitä peliaikansa eteen.

Ilves tiedotti samalla, että seuran A-junioreita valmentavat ensi kaudella Juha Pajuoja ja Pekka Kangasalusta. Junioripuolen kehittämisestä Ilveksessä vastaa legendaarisen pelaajauransa vuosi sitten päättänyt Raimo Helminen.

– Helmisen rooli on vielä hieman auki. Hän kuitenkin tulee kehittämään niitä nuoria pelaajia, jotka kuuluvat edustusjoukkueeseen, kertoi Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

– Meillä on nyt tarkoituksena nostaa entistä enemmän nuoria pelaajia edustuksen rinkiin. Helminen auttaa heitä kokemuksellaan ja tulee tekemään pelaajille monipuolisia harjoitteita.

» Lähetä palautetta toimitukselle