Suomi-sarjassa vanhoja ja uusia menestyjiä

MESTIS / Uutinen
Suomi-sarjan alkulohkot päättyivät sunnuntai-iltana. Paikan tammikuussa alkavaan jatkosarjaan varmistivat lohkovoittajat RoKi, KOO-VEE, VG-62 ja Ketterä. Loput neljä joukkuetta ratkaistaan alkavalla viikolla pelattavissa ristiinkarsinnoissa.

Jäljellä olevista paikoista kamppailee kahdeksan joukkuetta. Ensimmäisessä ristiinkarsintaparissa kohtaavat JHT ja S-Kiekko, toisessa Jeppis ja Kiekko-Laser, kolmannessa VT-HT ja KJT-TuusKi sekä neljännessä FPS ja HC Keski-Uusimaa. Kunkin otteluparin voittaja saa paikan jatkosarjassa.

Ristiinkarsintapelit alkavat keskiviikkona 17. joulukuuta. Toiset osaottelut pelataan lauantaina ja mahdolliset kolmannet sunnuntaina. Paikka jatkosarjassa irtoaa kahdella voitolla.

Jatkosarjapaikkansa jo lunastaneista joukkueista RoKi ja KOO-VEE varmistivat alkulohkovoittonsa hyvissä ajoin ennen sunnuntaita. RoKi hävisi alkulohkossaan vain kerran ja KOO-VEE kahdesti. Sitä vastoin VG-62:n ja Ketterän lohkovoitot ratkesivat vasta sunnuntain päätöskierroksella. Erityisen tasainen oli alkulohko 4, jossa lohkovoittaja Ketterän ja neljännen joukkueen välille jäi eroa vain neljä pistettä.

Alkulohkojen pistepörssien voittajia olivat RoKin Jari Rautakoski, S-Kiekon Mikko Smura, VT-HT:n Tuomas Montonen sekä Ketterän Juuso Vakkilainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle