Markus Korhonen LeKiin

MESTIS / Uutinen
Mestistä pelaavan Lempäälän Kisa vahvistaa maalivahtiosastoaan. LeKi on tehnyt sopimuksen maalivahti Markus Korhosen kanssa, kertoi seuran manageri Vesa Papinsaari voitokkaan KooKoo-ottelun päätyttyä.

Markus Korhosen, 33, ja LeKin välinen sopimus on kaksivuotinen ilman liigaoptiota. Aikaisemmin kaudella Korhonen edusti Tanskan liigaa pelaavaa EfB Ishockeytä, jonka kokoonpanossa maalivahti esiintyi 11 kertaa. Ennen Tanskan komennusta Korhonen pelasi kaksi kautta Ruotsissa, Malmössä ja Brynäsissä.

SM-liigassa Korhonen on edustanut Ilvestä, TuToa, Kärppiä ja Lukkoa, pelaten kaikkiaan 178 ottelua kuuden kauden aikana. Mestiksen edeltäjässä 1-divisioonassa Korhonen pelasi Kokkolan Hermeksessä ja Kärpissä yhteensä 49 peliä.

Korhonen on harjoitellut LeKin mukana jo suunnilleen kuukauden päivät. LeKi-manageri Papinsaaren mukaan maalivahti on mukana lauantain vierasottelussa HeKiä vastaan.

Korhonen on jo toinen LeKiin saapunut paluumuuttaja lyhyen ajan sisällä. Marraskuun 11. päivänä LeKin miehistöön liittyi hyökkääjä Johannes Alanen, 30, jonka sopimus on niin ikään kaksivuotinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle