Suoniemi lopettaa uransa

MESTIS / Uutinen
LeKi-ikoni Tuukka Suoniemi on päättänyt lopettaa uransa. Sen sijaan hyökkäyspäähän lempääläläisjoukkue saa täydennystä tehtyään sopimuksen koeajalla olleiden Tomi Pylvänäisen ja Heikki Silvennoisen kanssa.

Puolustaja Tuukka Suoniemi, 30, kuului viime kaudella LeKin johtaviin pelaajiin ja mies valittiin kauden päätteeksi Jatkoajan kakkostähdistöön. Sitä ennen Suoniemi niitti mainetta lempääläläisriveissä alasarjoissa sekä kahden kauden ajan Ranskan kaukaloissa.

Suoniemen lopettamispäätökseen vaikutti luottopuolustajan muuttunut elämäntilanne: perheenlisäys ja uusi työpaikka.

Laitahyökkääjistöään LeKi vahvisti kahdella uudella sopimuspelaajalla, joille Mestis on molemmille tuttu sarjataso jo useamman vuoden ajalta.

25-vuotiaista hyökkääjistä Tomi Pylvänäinen on pelannut Kooveessa ja HeKissä, jossa pelasi viime kaudella 29 ottelua tehopistein 4+9. Heikki Silvennoinen edusti viime kaudellakin LeKiä, minkä lisäksi mies on pelannut takavuosina KooKoossa.

LeKi kertoi lisäksi, että Ilveksen sopimushyökkääjä Juuso Antonen aloittaa kautensa Mestiksessä. 20-vuotias hyökkääjä oli viime kaudella A-nuorten SM-liigan tehopelaajia.

» Lähetä palautetta toimitukselle