Timo Ruuska palaa KOO-VEEseen

MESTIS / Uutinen
HeKissä hyökännyt Timo Ruuska pelaa ensi kaudella Suomi-sarjassa. Ruuska palaa vuoden tauon jälkeen KOO-VEEn riveihin.

Timo Ruuska, 25, teki väkevän Mestis-debyytin juuri KOO-VEEn paidassa kaudella 2006-2007. Hän keräsi runkosarjasta tililleen muikeat tehopisteet 16+11. Tamperelaisten pudottua kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas siirtyi Ruuska Heinolaan. Ruuskan toinen Mestis-kausi oli kuitenkin pettymys.

Taitavana, mutta myös ailahtelevana pelaajana tunnetulla Ruuskalla oli ajoittain vaikeuksia mahtua heinolalaisten pelaavaan kokoonpanoonkin. Hän maalasi kuitenkin runkosarjassa 11 kertaa ja oli HeKin toiseksi maaliahnain hyökkääjä. Syöttöpisteitä Ruuskalle kertyi viisi kappaletta.

Suomi-sarjaan palaava Ruuska pelasi ensimmäiset miesten pelinsä KOO-VEEssa kuusi kautta sitten. Hän on pelannut urallaan alasarjoissa myös LeKin riveissä. Edellisellä Suomi-sarjakaudellaan Ruuska nakutti pisteitä lähes kaksi per peli -tahdilla. Kakkosdivisioonassa mies oli rikkoa jopa sadan pisteen rajapyykinkin. Hän on ollut nostamassa urallaan niin KOO-VEEta Mestikseen kuin LeKiäkin Suomi-sarjaan.

KOO-VEE kertoi Ruuskan yksivuotisesta sopimuksesta kotisivuillaan. Tommi Mannerin valmennukseen siirtynyt tamperelaisjoukkue on solminut myös jatkosopimuksen maalivahti Juha Taposen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle