Mikko Liukkosen loppukausi vaarassa

MESTIS / Uutinen
KooKoo joutuu tulemaan toimeen ilman kapteeniaan Mikko Liukkosta. Kouvolalaisten avainhyökkääjä on sivussa vähintään useamman kuukauden ajan.

Kauden tehokkaasti aloittanutta KooKoon ykköskentällistä ei nähdä jäällä vähään aikaan. Olkapäävammaisena jo muutaman pelin sivussa ollut Sami Kaartinen saa valitettavaa seuraa sairastuvalle, kun myös kapteeni Liukkonen joutuu pitkälle huilille.

– Jos menee hyvin, ehdin vielä kauden aikana jäälle. Heikommassa tapauksessa kausi on ohi, Liukkonen itse kertoi tiistaina Kouvolan Sanomille.

Liukkonen kärsi käsivammasta jo viime keväänä, mutta syyt löydettiin vasta nyt tähystysleikkauksessa. Katkenneiden nivelsiteiden hoito ja kuntoutus vie aikaa vähintäänkin kolme kuukautta, mutta tarkkaa toipumisaikataulua on vaikea ennustaa.

Liukkonen ehti kerätä 11 tämän kauden ottelustaan tehopisteet 4+6. Kaartisen, jonka odotetaan palaavan kaukaloon marraskuussa, saldona oli 6+2 seitsemästä ottelusta. Kolmikon sentteri, sisäisen pistepörssin kärkinimi George Nistas on sen sijaan pelikuntoinen, vaikka saikin kolhuja edellisessä ottelussaan.

KooKoo kartoittaa parhaillaan mahdollisia korvaajia ykköskentän laitahyökkääjilleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle