Tomi Pöllänen takaisin Joensuuhun

MESTIS / Uutinen
Viimeksi Sveitsin B-liigan HC Sierressä hyökännyt Tomi Pöllänen palaa takaisin Jokipoikien paitaan. Mies nähdään joensuulaisten kokoonpanossa jo perjantain vierasottelussa TuToa vastaan.

28-vuotias laituri aloitti kautensa kasvattajaseurassaan Jokipojissa. Seitsemän kamppailun ja tehojen 5+9 jälkeen kutsu kävi try-outille Sveitsiin. Pöllänen tekaisi kahdeksassa alppimaan B-liigan ottelussa tehopisteet 4+11, mutta sekään ei riittänyt.

Nyt Pöllänen palaa jälleen Joensuuhun. Toistaiseksi hänen kanssaan on sovittu vain viikonlopun vierasotteluista TuToa ja KOO-VEE:ta vastaan. Mahdollisesta loppukauden sopimuksesta päätetään kuitenkin aivan lähipäivinä.

- Nyt viikonlopun aikana ainakin nähdään, missä kunnossa Tomi on. Hänhän ei ole tässä parin viikon aikana päässyt käymään jäällä kuin yksikseen. Pari muutakin vaihtoehtoa on tarjolla vahvistukseksi, mutta Pöllänen on tietysti meille se ykköskortti, Jokipoikien valmentaja Jami Kauppi kertoo.

- Neuvottelut ovat nyt kuitenkin jo siinä vaiheessa, että me tai Tomppa ratkaistaan asia käytännössä viikonlopun aikana. Maanantaina kello 24 on viimeinen takaraja.

Pöllänen on aiemmalla urallaan pelannut Jokipoikien ja HC Sierren lisäksi KalPassa, Ässissä, KooKoossa ja Norjan liigan Frisk-Asker Tigersissä. Viime kauden mies vietti Kuopiossa, jossa hän teki SM-liigan yhden kauden piste-ennätyksekseen 5+12.

» Lähetä palautetta toimitukselle