Matti Nykäselle ja Lauri Viantielle pitkät sopimukset

MESTIS / Uutinen
KooKoo on solminut kahden lupaavan hyökkääjänsä kanssa Mestis-tasolle harvinaisen pitkät sopimukset. 18-vuotiaat Matti Nykänen ja Lauri Viantie pelaavat joukkueessa vuoteen 2009 saakka.

Matti Nykänen on naapuriseura AaKoon kasvatti, mutta pelannut kaksi viime vuotta KooKoon junioreissa. Viime kauden junioriotteluissa laitahyökkääjä iski keskimäärin maalin per peli ja sijoittui B-nuorten I-divisioonassa pistepörssin kakkoseksi. Lauri Viantie oli puolestaan menneellä kaudella samaisen pörssin vitonen. Keskushyökkääjä on paljasjalkainen kouvolalainen.

Kaksikko nousi KooKoon kesäharjoittelurinkiin käytännössä suoraan B-nuorista. Kaksikko esitti vakuuttavia otteita harjoitusotteluissa ja sai valmentaja Vladimir Kolekiltakin kehut kauden ennakkohaastattelussa.

– Molemmat ovat todella lupaavia, mutta heidän kohdallaan pitää tietysti katsoa kärsivällisesti eteenpäin, Kolek kommentoi ja lupaili juniorikaksikolle näyttöpaikkoja jo alkavalla kaudella.

Heti ensimmäisessä harjoitusottelussaan tehot 1+1 kirjauttanut Viantie tavoittelee parhaillaan paikkaa jopa pelaavasta kokoonpanosta torstain sarja-avaukseen. Kolme treenimatsia pelannut Nykänen sen sijaan on toistaiseksi sivussa polvivaivojen johdosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle