Juho-Tuomas Appelista joulukuun Mestis-pelaaja

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin hyökkääjä Juho-Tuomas Appel valittiin Jatkoajan toimittajien äänestyksessä joulukuun Mestis-pelaajaksi. Mestiksen maalipörssin kärkeen noussut ja pistepörssissäkin kolmannella paikalla oleva 21-vuotias Appel iski viidessä ottelussa pisteet 5+2.

Appel oli joulukuun tehokkain pelaaja Mestiksessä. Mies voitti joulukuussa sekä maali- että pistepörssin ja keräsi eniten Jatkoaika-tähtiäkin (11). Tehotilastossa Appel pääsi lukemaan +4.

haastattelu

Appelilla huikea syyskausi
[lue lisää]

- Hienolta tuntuu, hieno homma että on valittu ja saa tunnustusta vaikka joukkueella ei kulkenutkaan niin hyvin parissa viime pelissä, valinnastaan iloisesti yllättynyt Appel kertoi keskiviikkoiltana.

- Itsellä on mennyt ihan hyvin, mutta joukkuetta olisi pitänyt pystyä auttamaan enemmän. Varsinkin kaksi viimeistä peliä olivat floppeja, Appel jatkoi.

Appelin lisäksi kärkikolmikkoon äänestettiin vain maalivahteja. Toiseksi eniten ääniä keräsi sarjakärki KalPan Pasi Kuivalainen. Kolmanteen sijaan oikeuttavan äänimäärän kokosi Jokipojat suosta nostanut Tomi Räisänen.

katsaus

Appelin syksy ottelu ottelulta
[lue lisää]

Appel on ensimmäinen pelaaja, joka on valittu saman kauden aikana toistamiseen kuukauden pelaajaksi. Haukkojen hyökkääjä Jaska Vilenillä on kaksi ykkössijaa, joista toinen tuli vuoden 2003 lokakuussa.

Jatkoajan aiemmat kuukauden pelaajat:



Syyskuu: Jaska Vilen, Haukat

Lokakuu: Juho-Tuomas Appel, Hokki

Marraskuu: Tomi Mustonen, KalPa

» Lähetä palautetta toimitukselle