HCK:n peräpää vahvistui

MESTIS / Uutinen
Mestis-tulokas HCK on solminut jatkosopimuksen jo viime kaudella joukkueen takalinjoilla vaikuttaneen Jarno Nikanderin kanssa. Sen lisäksi keravalaiset ilmoittivat kiinnittäneensä riveihinsä Peliitoissa pakitelleen Ville Parkkulaisen.

Viime kaudella ryminällä HCK-miehistössä läpi lyönyt Jarno Nikander, 22, on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen keravalaismiehistön kanssa. Mestis-nousuun päättyneellä sesongilla HCK-paidassa yhteensä 39 kamppailussa esiintynyt Nikander tekaisi kaksi maalia ja alusti 17 täysosumaa.

Nikanderin lisäksi HCK vahvistaa pakkiosastoaan Heinolan Peliitoista siirtyvällä Ville Parkkulaisella, joka solmi yksivuotisen pelaajasopimuksen keravalaisten kanssa. 29-vuotiaalla Parkkulaisella on vyöllään yhteensä 65 Mestis-ottelua Salamoiden, HeKin ja Peliittojen sotisovista.

Päättyneellä kaudella heinolalaisjoukkueen riveissä vain seitsemässä ottelussa vammojen takia pelannut Parkkulainen tilastoi kaksi syöttöpistettä. Mies ehti kauden aikana vierailla myös Suomi-sarjassa ja tahkota KooKoo-65:sen paidassa kolme peliä tehoin 0+1.


Jarno Nikander jatkaa HCK:n takalinjoilla.
Teemu Eirtovaara - http://eirten.kuvat.fi

» Lähetä palautetta toimitukselle