LeKi julkaisi tukun jatkosopimuksia

MESTIS / Uutinen
LeKin riveissä jo viime kaudella pelanneet Petteri Friman, Joonas Salmi, Lassi Mattila ja Johannes Alanen jatkavat lempääläismiehistön paidassa yksivuotisilla pelaajasopimuksilla.

Nimekkäin neljästä jatkajasta on ehdottomasti reilut 650 SM-liigaottelua pelannut ja LeKin paidassa kolmannen perättäisen kautensa syyskuun puolivälissä aloittava 33-vuotias konkarihyökkääjä Johannes Alanen. Viime sesongilla Alanen tahkosi LeKin sotisovassa yhteensä 47 Mestiksen runkosarja- ja pudotuspelikamppailua sekä tekaisi niissä 34 (13+21) tehopistettä.

Myös hyökkääjä Lassi Mattila, 23, on Lempäälässä erittäin tuttu kasvo, sillä miehellä on edessä jo viides Mestis-kausi LeKin miehistössä. Edelliskaudella Mattila kuului jälleen lempääläishyökkäyksen kulmakiviin takomalla yhteensä 45 runkosarja- ja pudotuspelitaistossa tehot 10+17.

Peräpäähänsä LeKi kiinnitti puolestaan viime kaudella niin Lempäälässä kuin tamperelaisen Suomi-sarjajoukkue Kooveenkin riveissä kiekkoilleet Joonas Salmen ja Petteri Frimanin.

Salmi, 22, edusti LeKiä neljän Mestis-ottelun ja yhden maalin verran, kun taas valtaosa kaudesta kului Kooveen joukkueessa. Isokokoinen puolustaja pelasi ”Dynamon” riveissä Salmi pelasi 25 Suomi-sarja- ja kuusi Mestis-karsintaottelua, joissa miehelle merkittiin tehot 4+4.

Friman, 23, kuului LeKin pelaavaan kokoonpanoon yhteensä 21 runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa tehden neljä (1+3) tehopistettä. Kooveessa puolustaja puolestaan pelasi 15 Suomi-sarjaottelua tehojen ollessa 1+6.

Nyt julkaistujen nimien myötä LeKillä on kasassa kaiken kaikkiaan 19 pelaajasopimusta puolentoista viikon päästä alkavalle Mestis-kaudelle 2011–2012.


Johannes Alasen pitkä ura jatkuu LeKissä.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle