KJT TuusKille kovia vahvistuksia

MESTIS / Uutinen
Viime keväänä Mestis-karsintojen ilmapiiriä haistelemassa käynyt KJT TuusKi vahvistuu Suomi-sarjatasolle kovilla nimillä, kun hyökkääjät Tomi Lindfors ja Tuomas Tikkanen liittyvät joukkueen vahvuuteen yksivuotisilla sopimuksilla.

Viime Mestis-kaudella 2009–2010 Kiekko-Vantaan tehokkaimmaksi pistemieheksi kohonnut hyökkääjäkonkari Tomi Lindfors, 30, siirtyy sarjaporrasta alemmas pelaavan KJT TuusKin vahvuuteen yksivuotisella pelaajasopimuksella.

Urallaan 10 kautta Mestiksessä Ahmojen, KooKoon, Jukurien, Titaanien ja Kiekko-Vantaan sotisovissa tahkonnut Lindfors nakutti yhteensä 48 runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa 34 (13+21) tehopistettä.

– "Tomppa" on ollut meidän kanssa jäillä nyt muutaman viikon ja heti huomaa, että kyseessä on todellinen pelimies. Hänestä huokuu kokemusta, taitoa ja keskittymistä – kun ollaan hommissa, niin tehdään hommat kunnolla – varsinainen ammattimies, hehkuttaa KJT TuusKin päävalmentaja Pekka Siikala tyytyväisenä.

Lindforsin lisäksi tuusulalaismiehistö vahvistuu toisella kokeneella hyökkääjällä, kun viime kaudella Ruotsin 1. -ja 2.divisioonatasoilla pelannut 29-vuotias Tuomas Tikkanen liittyy niin ikään yksivuotisella pelaajasopimuksella KJT TuusKin riveihin.

Mestis-tasolla aisaparinsa Lindforsin tavoin kovan kokemuksen omaavan Tikkasen vyöltä löytyy pelejä niin Jokipoikien, Diskoksen, Hermeksen, UJK:n, Ahmojen, Salamoiden, Kiekko-Vantaan, Jukurien kuin Titaanienkin pelipaidoista. Ulkomailla mies on tahkonnut ranskalaisjoukkue HC Mont-Blancissa ja Ruotsissa Asplövens HC:n, sekä edelliskaudella edustamiensa Olofströms IK:n ja Motala AIF:n miehistöissä.

– "Tiki" on minulle vanha tuttu. Olen valmentanut häntä Kiekko-Vantaassa ja hän on ollut jo muutaman vuoden toivomuslistallani kärkipäässä. Tikkanen on vähän samantyyppinen kuin Lindfors, sillä herra on aina asenteella mukana ja pystyy pelaamaan missä roolissa tahansa. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa tuo hän koppiin johtajuutta ja "elämää", sanoo Siikala.

Myös viime kaudella KJT TuusKin joukkueessa pelannut hyökkääjä Mikko Väisänen sekä Porvoo Huntersista Tuusulaan siirtyvä maalivahti Eetu Leppänen pistivät nimensä yksivuotisiin sopimuspapereihin.

– Täytyy taas nostaa hattua ja kumartaa johdon suuntaan, kun ovat toivomuslistaltani nämä pelaajat pystyneet kiinnittämään joukkueeseen. Toisaalta toivomuslistalla on vielä muutama pelaaja, katsotaan miten heidän kanssaan käy. Vielä joukkue muutaman täsmähankinnan tarvitsee, lähettää KJT TuusKin päävalmentaja Siikala kiitoksia seuran johtoportaan suuntaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle