Timo Lindström RoKin testiin

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Ruotsin 1.divisioonajoukkue Asplöven HC:ssa kiekkoja koppaillut maalivahti Timo Lindström tulee RoKin testiin.

Mestiksen 11.sijalla tällä hetkellä keikkuva Rovaniemen Kiekko vahvistaa maalivahtiosastoaan viime kaudella Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Asplöven HC:n riveissä torjuneella HIFK-kasvatti Timo Lindströmillä. Asplövenin ykkösvahtina yhteensä 39 ottelua torjuneella Lindströmillä, 23, on vyöllään 35 SM-liigaottelua KalPan ja HPK:n sotisovista.

Lindström ja RoKi ovat solmineet try-out-sopimuksen, jonka kestoa ei erikseen mainittu. Urallaan eri sarjoja ja joukkueita kiertelemään ehtinyt maalivahti on pelannut Tshekin 1.divisioonassa HC Prostejovin miehistössä sekä edustanut myös Kiekko-Vantaan ja TuTon Mestis-joukkueita.

Ovet kävivät myös ulospäin

Lindströmin try-out-sopimuksen lisäksi RoKi tiedotti purkaneensa rovaniemeläisjoukkueessa try-outilla olleen virolaispuolustaja Kaupo Kaljusten sekä kesällä sopimuksen tehneiden hyökkääjien Jarkko Pakisjärven ja Matej Badiuran pelaajasopimukset.

Kaljuste ei kuusi ottelua kestäneen testijaksonsa aikana kyennyt vakuuttamaan RoKi-valmennusta tarpeellisuudestaan ja myös Badiuran pelitaidot todettiin riittämättömiksi Mestis-tasolle. Sen sijaan kokeneen Pakisjärven sopimus purettiin, koska miehen saama uusi siviilityö esti täysipainoisen harjoittelun ja pelaamisen Mestis-tasolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle