Aleksi Sillanpää try-outille Hokkiin

MESTIS / Uutinen
TPS-kasvatti Aleksi Sillanpää saapuu antamaan näyttöjä linnapaitaan. Alkukaudella Suomi-sarjassa kiekkoillut hyökkääjä harjoitteli jo maanantaina joukkueen mukana.

Mestiksen mestaruuden kaudella 2006-07 Hokin riveissä voittanut Aleksi Sillanpää, 24, edusti kajaanilaisia myös viime kaudella, jolloin mies saldosi pistelukemat 2+6 pelaamissaan 37 ottelussa. Kausien välissä Sillanpää ennätti kiekkoilla vuoden TuTon sotisovassa.

– Hän on tänä kautena pelannut pari peliä Suomi-sarjaa Naantalissa. Katsotaan olisiko Sillanpäästä apuja meille, ja missä vireessä hän on, toteaa Hokin päävalmentaja Nicklas Hudd.

Päätöksiä Sillanpään jatkosta Hokissa tehdään mahdollisesti jo nopeasti. Hudd pitää mahdollisena, että sopimuksesta päätetään jo ennen Hokin perjantain ja lauantain vieraspelejä.

Sentterin hankkiminen tuli Kajaanissa ajankohtaiseksi viime viikolla, kun ykkössentteriksi kaavailtu Juhamatti Yli-Junnila pakkasi tavaransa ja siirtyi kiekkoilemaan Saksaan. Hokin sentteriosastolla on ollut alkukaudesta jokseenkin liikehdintää, sillä loistavan alkukauden pelannut Juha Kiilholma vaihtoi niin ikään maisemaa jo viiden pelatun pelin jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle