Nikoskelainen jatkaa KalPassa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
KalPa tiedotti keskiviikkona kahdesta pelaajauutisesta. Kajaanin Hokissa kauden aloittanut hyökkääjä Tuomas Nikoskelainen jatkaa joukkueessa ottelukohtaisella sopimuksella. Hyökkääjä Velimatti Virtanen puolestaan palaa Turkuun.

27-vuotias Nikoskelainen harjoitteli maaottelutauolla TPS:n mukana. KalPa testasi Mestiksen pistepörssin kakkosta alkuviikon ajan ja sopi nyt 174-senttisen ja 80-kiloisen Nikoskelaisen kanssa joulutaukoon saakka kestävästä ottelukohtaisesta koeajasta.

Nikoskelainen on pelannut vahvan alkukauden Kajaanin Hokin paidassa. 18 ottelussa Nikoskelainen on laukonut kahdeksan maalia ja antanut 17 maaliin johtanutta syöttöä. Tehotilasto on kaksi maalia pakkasella ja jäähyminuutteja miehen tilillä on 43.

KalPa on Nikoskelaiselle tuttu joukkue, sillä mies oli nostamassa kilpipaitoja Suomi-sarjasta Mestikseen kaudella 2000-01. Otteluita kertyi pudotuspelit mukaan lukien 42, joissa Nikoskelainen mätti 21 maalia ja antoi 26 maaliin johtanutta syöttöä.

KalPan A-nuorissa toisen kautensa aloittanut, edustusjoukkueen sopimuspelaajiin lukeutunut hyökkääjä Velimatti Virtanen, 20, ei jatka Kuopiossa. 170-senttinen ja 70-kiloinen Virtanen keräsi syksyn aikana pelaamissaan 11 A-nuorten SM-liigaottelussa pisteet 1+6. Tehotilastossa Virtanen on viisi maalia pakkasella. Jäähyminuutteja miehelle on kirjattu 16.

Virtanen palaa KalPasta kotikaupunkiinsa Turkuun ja siirtyy TuTon A-nuoriin.

» Lähetä palautetta toimitukselle