TPS:lle niukka voitto JYPistä

LIIGA / Kuvakooste
TPS otti niukan voiton JYPistä maalein 2 - 1. Eric Perrin onnistui kaventamaan pelin ja peli pyöri pitkään TPS:n päädyssä aivan viimeisillä minuuteilla. JYP pysyi hyvin isäntien vauhdissa ja vieraiden valmennus oli tarkkana läpi ottelun, onnistuen mm. haastossa.
Kiekko jäähän.
Eric Perrin keräsi aplodit jäällä ollessaan. Penkillä olleesa kypärästä löytyi säädettävää.
Huolto hoiti homman Perrinin toiveiden mukaan.
TPS iski ottelun avausmaalin.
Alempien kenttien pelaajat ottivat ilon irti maalista.
JYP-valmennus ei empinyt haastaa tilannetta. Haasto kannatti, sillä maali hylättiin.
Jään puolella ei nähty yhtä kylmäpäisiä päätöksiä.
Hylätyn maalin jälkeen homma oli kotijoukkueelta hieman hukassa.
Patrick Bjorkstrand iski isännät johtoon toisessa erässä. Tätä maalia ei hylätty.
Vieraskannattajat pitivät lipun korkealla tilanteesta huolimatta.
TPS sai maalista lisää virtaa. JYP-vahti Eetu Laurikainen esti kuitenkin kotijoukkueen maaliaikeet.
Kaapo Kaako viiletti tuttuun tyyliin vieraiden riesana.
Tekevälle sattuu, tälle kertaa näyttävän paljon.
JYP joutui tyytymään tappioon lopun hurjasta noususta huolimatta. Eric Perrinin maali ei riittänyt, sillä Lucas Ekeståhl-Jonsson iskemä maali jäi ottelun voittomaaliksi.