TPS jätti paikkansa käyttämättä - Lukolle helpottava voitto

LIIGA / Raportti
Raumalaiset nappasivat kipeästi tarvitsemansa voiton.
Lukon ja TPS:n välinen ottelu tarjosi laadukkaan, vähämaalisen ja tunteikkaan urheiluelämyksen. TPS ei saanut ylivoimamaalia aikaiseksi ja poistui kaukalosta hävinneenä osapuolena.

Lukko pääsi pelaamaan varsinkin ensimmäisen erän aikana haluamaansa jääkiekkoa ja oli pelin määrittävä osapuoli. Toisen erän lopun ja kolmannen erän ensimmäisen puolikkaan aikana Lukko istui kuusi pientä rangaistusta, joista osa oli kyseenalaisia tuomioita.

Lukon onneksi maalivahti Kaapo Kähkönen ei ollut moksiskaan. Kähkönen oli ottelun paras pelaaja ja piti ajoittain pahasti paineen alla ollutta joukkuetta pisteissä kiinni.

— Maalivahti onnistui tänään loistavasti. Kaapo oli hyvä maalissa, Lukon päävalmentaja Juha Vuori ylisti.

Turkulaisten näkökulmasta ylivoimaprosentiksi jäi tänään pyöreä nolla. Teemu Väyrysen viimeistelemä, uran ensimmäisen liigamaali syntyi tasakentällisin ja jäi mustavalkoisten ainoaksi.

TPS pääsi pelaamaan kolme kertaa enemmän pakkopeliä. Hyviäkin maalintekomahdollisuuksia joukkueelle siunaantui, mutta tulosta ei syntynyt.

— Taistelupeli. Suuri kiitos alivoimalle. Oli monenlaisia tilanteita ja kaikki tapettiin. Varsinkin, kun vastustajalla on hyviä ylivoimapelaajia. Todella lämmittävä juttu, Vuori lisäsi.

Raumalaiset puolestaan onnistuivat ylivoimalla kertaalleen. Avauserässä Peter Tiivola ohjasi kiekon sisään ja pääsi pitkästä aikaa maalin makuun.

— Kaikki onnistumiset on tärkeitä tässä tilanteessa, missä me ollaan tällä hetkellä.

— Voittoa ei korvaa mikään, Vuori napautti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo