Jukurit ja KooKoo väänsivät loppuun asti − maalivahdit illan tähtinä

Sami Rajaniemi oli yksi Jukureiden voiton takeista.
KooKoo joutui taipumaan voittomaalikilpailussa Jukureille niukasti maalein 2-3. Illan tähtinä häärivät maalivahdit, joille kirjattiin yhteensä yli 50 torjuntaa.

KooKoon ja Jukureiden ensimmäinen kamppailu liigakaukaloissa oli viihdyttävä ja tasainen niin tulostaululla kuin kentälläkin. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta voittomaalikilpailussa, kun Henrik Koivisto ja Turo Asplund varmistivat mikkeliläisten niukan 3−2-voiton.

Illan kirkkaimpia tähtiä olivat maalivahdit, joille kirjattiin yhteensä yli 50 torjuntaa. KooKoon Leland Irving piti hienoilla kopeillaan huolen siitä, ettei ottelu ratkennut jatkoajallakaan Jukureiden pelatessa ylivoimalla.

Kamppailun avauserä oli ottelun viihdyttävintä jääkiekkoa. Molemmat joukkueet pääsivät tekopaikoille useasti, mutta maalivahdit vetivät kerta toisensa jälkeen pidemmän korren.

Kenties erän paras paikka tarjoutui Toni Hyväriselle, joka ei kuitenkaan onnistunut ohittamaan Jukurit-vahti Sami Rajaniemeä. Hyvärinen oli entistä seuraansa Jukureita vastaan erityisen aktiivinen myös taklaajana, vaikka hän joutui jättämään kaukalon kolmannessa erässä heittäytyessään Antti Jaatisen lyöntilaukauksen tielle.

Avausmaalista ottelussa vastasi Miika Roine, joka nosti kiekon maaliin Janne Ritamäen esityöstä. Maalin jälkeen kotijoukkue pääsi yrittämään tasoitusta ylivoimalla, mutta erikoistilannepelaaminen ei ollut KooKoolla vielä kunnossa.

KooKoo nousi peliin, Jukurit riisti innostuksen

Toisen erän alkuun mikkeliläiset pelasivat hieman kouvolalaisia aktiivisemmin. Jukurit ei kuitenkaan onnistunut paikkojaan hyödyntämään, joten KooKoo pääsi yllättämään nopealla maalillaan, kun Anrei Hakulinen ohjasi kiekon ohi hölmistyneen Rajaniemen.

Maalin jälkeen peli kääntyi lähes täysin kotijoukkueelle, eikä Jukurit päässyt suuremmin tekopaikoille ennen kolmatta erää.

Kolmannen erän alkuun molemmat onnistuivat kertaalleen maalinteossa. Ensin Terry Broadhurst vei kotijoukkueen ylivoimalla johtoon. Tämän jälkeen oli Jukureiden vuoro yllättää puun takaa, kun Roine kihautti illan toisen osumansa.

Hyvistä paikoista huolimatta peli venyi aina voittomaalikilpailuun, jossa Irving ei onnistunut pysäyttämään mikkeliläisyrityksiä. Virkaveli Rajaniemi puolestaan torjui KooKoon molemmat yritykset, joten kaksi pistettä matkasivat Mikkeliin.

Jukureiden ja KooKoon kausi jatkuu kotiotteluilla Lahden Pelicansia vastaan. Lahtelaiset matkustavat ensin perjantaina Mikkeliin ja heti perään lauantaina Kouvolaan.