Mikkeliläiset pysähtyivät kivimuuriin nimeltä Denis Godlanaattori

LIIGA / Raportti
KalPan maalivahti Denis Godla oli yksi voiton takuumiehistä.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Kuopion tiistai-illassa kotijoukkue KalPa sai vieraita Mikkelistä. Erittäin haastava alkukausi näkyi molempien joukkueiden tekemisessä pitkin ottelua, sillä kiekkoa paiskottiin enemmän seinille kuin maalia kohti. Kotijoukkue onnistui lopulta keräämään täydet kolme sarjapistettä 1-0-voitolla, ja joukkueiden piste-ero on näin ollen kolme sarjapistettä.

Kuopion tiistai-illassa kohtasi kaksi erittäin syvissä vesissä rämpivää joukkuetta. Varsinkin illan vierasjoukkue Mikkelin Jukureiden alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin sadunhohtoinen.

Molemmat joukkueet kärsivät suurista maalinteko-ongelmista sekä ailahtelevaisuudesta, eikä illan kamppailu tuonut helpotusta joukkueiden ongelmiin ja itseluottamuksen puuttumiseen. 

Kolmannessa erässä nähtiin hieman dramatiikkaa, sillä kotijoukkueen 19-vuotias Eetu Luostarinen taklasi ajassa 52.58 vierasjoukkueen pelaajaa päähän. Luostariselle tuomittiin tilanteesta 2+10-minuutin rangaistus. Päähän kohdistuneet taklaukset ovat olleet alkukauden aikana otsikoissa, joten on mahdollista, että Luostarinen saa tilanteesta jälkiseuraamuksia. 

Ottelu eteni varsin pitkään 0-0-lukemissa, eikä maalintekopaikkoja nähty kuin muutama poikkeus. Kuopion tiistai-illassa nähtiinkin varsin tylsä kahden rämpivän joukkueen taistelu, joka ei jättänyt paljoakaan jälkipolville kerrottavaa.

Molemmissa päissä nähtiin muutamia hajanaisia puolittaisia maalintekopaikkoja, joista ei kuitenkaan syntynyt mitään vaarallisempaa. Näin ollen KalPa-maalivahti Denis Godlalla sekä vierasjoukkueen maalivahti Juhana Aholla oli varsin helppo työ venyä niiden muutamien maalia kohti tulleiden kiekkojen eteen. Varsinkin Godla viihtyi useamman kerran pötköllään torjuntatöissä.  

Ottelun ensimmäisen ja ainoa maali nähtiin vasta kolmannessa erässä, kun ottelua oli pelaamatta noin viisi minuuttia. Moni kannattaja odotti, että edessä olisi ollut jatkoaika, mutta ajassa 55.33 kotijoukkueen Santeri Lukka iski voitto-osuman. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo