JYP tiukkaan voittoon Jukureista

Salmio iski jyväskyläläisten avausosuman ja pelasi vahvan ottelun.
Jukurit ja JYP väänsivät tiukan harjoituskamppailun Kalevankankaan illassa. Hyvästä loppukiristään huolimatta Jukurit sai todeta vierailijan paremmakseen numeroin 2-1.

Jukurit aloitti ottelun JYPiä vastaan räväkästi ja oli varsinkin avauserän ensimmäisen puoliskon selkeästi hallitsevampi osapuoli aiheuttaen aktiivisella pelaamisellaan rangaistuksia vierailijoille.

Erikoistilannepelaaminen oli kuitenkin huolimattoman oloista ja todelliset tilanteet jäivät ylivoimilla vähiin. Erän paras tilaisuus aukesi Jukureiden Nestori Lähteelle, joka ampui läpiajosta ohi maalin.

Jyväskyläläisryhmä pääsi pariin otteeseen iskemään vastahyökkäyksillä katkaistuaan jukuripuolustajan syötön siniviivalla. Sami Rajaniemi kuitenkin pysäytti nämä tilanteet jukuriveräjällä.

JYP avasi ottelun maalihanat toisen erän alussa, kun jyväskyläläisten parhaimmistoon illan kamppailussa kuulunut Mikko Salmio iski maalin edestä 1-0-osuman. Salmiolla oli myös hetkeä myöhemmin loistava paikka lisätä johtoa, mutta veto kilpistyi Rajaniemen torjuntaan.

Jukureiden pelaaminen oli toisessa erässä melko tahmean oloista ja avauserän tapaan huolimattomuus hyökkäyspäässä leimasi suorituksia. Syötöt jäivät monesti taakse tai päätyivät vastustajan lapaan, minkä seurauksena vierailijat pääsivät kääntämään peliä.

Vierailijat lisäsivät johtoaan vielä erän jälkimmäisellä puoliskolla kahteen maaliin, kun Riku Tiaisen terävä laukaus yllätti Rajaniemen.

Jukureiden kiri ei tuonut tulosta

Kolmannen erän alussa JYP pääsi hakemaan lisämaaleja ylivoimalla, mutta ei siinä onnistunut. Lähimpänä maalia oli Antti Suomela, joka läpiajon lisäksi laukoi kertaalleen tolppaan.

Viimeisellä kymmenminuuttisella Jukurit alkoi saamaan paremmin juonesta kiinni ja sai pitkiä pyörityksiä JYP-päätyyn. Lopulta Miika Koivisto toi isännät maalin päähän siniviivalaukauksellaan reilut kolme minuuttia ennen päätössummeria.

Jukurit haki vimmatusti tasoitusta ylivoimalla ilman maalivahtia ottelun viimeisellä minuutilla, mutta laukaukset paukkuivat ohi maalin ja JYP nappasi ottelusta voiton 2-1-numeroin.