KooKoon toisen erän tehohetki pilasi Kapasen paluun

Josh Green otti voiton Niko Kapasesta kapteenien kaksintaistelussa.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
KooKoo kaatoi HPK:n Forssassa pelatussa harjoitusottelussa. Ottelu ratkesi toisessa erässä KooKoon tehokkaaseen alkuun.

HPK ja KooKoo pelasivat viimeisen harjoitusottelunsa viikkoa ennen runkosarjan alkua Forssassa. Maalittoman avauserän jälkeen KooKoo pelasi huomattavasti aktiivisemmin ja avasi myös maalihanat täydelle teholle.

Kapteeni Josh Green iski avausmaalin vain reilun minuutin pelin jälkeen. HPK ei ollut ehtinyt edes toipua takaiskusta, kun verkko heilui jo uudelleen Nathan Lawsonin selän takana. Anrei Hakulinen ja Green osuivat vielä kertaalleen ja ottelu oli paketissa. Toinen erä ehti vanheta ainoastaan reilut seitsemän minuuttia.

Samalla päättyi myös HPK:n haparoivan kanadalaisvahdin urakka ja HPK:n maalille vaihdettiin Emil Larmi. Hän onnistuikin virkaveljeään huomattavasti paremmin.

Paluun HPK-paitaan tehnyt kapteeni Niko Kapanen pääsi tehopisteiden makuun, kun hänelle merkittiin kolmannessa erässä syöttöpiste Sakari Mannisen ylivoimalla laukomaan kavennusmaaliin. Osuma oli kuitenkin laiha lohtu, sillä KooKoo nappasi voiton maalein 4-1.

Juha Järvenpään pitkän sairausloman vuoksi Kouvolaan hankittu Niklas Treutle ei joutunut juurikaan urakoimaan voiton eteen. Tiistaina Kouvolaan saapuneelle saksalaiselle kertyi ainoastaan 13 torjuntaa.