Jatkuuko maalivire vai palmukiekkoilu?

LIIGA / Ennakko
Jan-Mikael Järvinen oli Ilvestä vastaan kovassa iskussa.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Viime tiistaina Hakametsässä kohdanneet Sport ja Tappara eivät suurta urheilun juhlaa tarjonnut. Kirvesrinnat kuitenkin ovat saaneet maalihanat auki Ilveksen kustannuksella, joten pystyykö Sport katkaisemaan orastavan tappioputkensa?

Edelliset ottelut

Ilves joutui lopulta nöyrtymään Tapparalle, ja Tampereen sinipaitaiset löysivätkin tehokkuuden sanan jokaisella merkityksellä. Jopa 16 Tappara-pelaaja merkkautti itselleen tehopisteen. Kovimpina pisteiden keräilijöinä toimivat kolme maalia iskenyt Jan-Mikael Järvinen, kahden osuman Jere Karjalainen, ja kaksi syöttöä saalistanut Otto Rauhala.

Tehokkuus ei ollut päivän sana, kun Sport vieraili viimeksi Hakametsässä. Tappara sai kyllä laukauksia maalille, mutta viimeistely ontui pahemman kerran. Sport saakin olla Mika Järviselle kiitollinen ainokaisesta pisteestä, joka paluumatkalle tarttui.

Surffailuun ja typeryyksiin ei varaa

Kotkapaitojen hyökkäys ei viime kamppailussa saanut juurikaan vaaratilanteita aikaiseksi. Erikoistilannepelaaminen toimi alivoiman muodossa jatkoaikaan asti, jossa jälleen turha rangaistus koitui Sportin tappioksi.

Sportin kärkihyökkääjien täytyykin jättää surffailu sikseen, ja olla ottamatta helppoja rikkeitä. Tappara onnistunee käyttämään hyödyksi helpot ylivoimat kovalla tulivoimallaan, ja maalintekotaidollaan. Mikäli kotkapaidat halajavat tappioputken katkaisun tapahtuvan, kaiken täytyy mennä nappiin.

Seuraa Heitä

Niko Ojamäki #20 | Kloten

Laitahyökkääjä

Onnistui pitkästä aikaa maalinteossa. Heräsikö pistetahti jälleen henkiin?

Michael Parks #17 |

Oikea laitahyökkääjä

Edellisessä Tappara-ottelussa näkyi vain viilettävänä kiekonhallitsijana, varsinkin jatkoajalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Tulosvetovihje

Tapparan hanat auki
Peräti kymmenen joukkuetta on tehnyt enemmän maaleja kuin Tappara. Ilman perjantain kahdeksaa maalia takana olisivat vain KalPa ja Jukurit. Perjantain murskavoitto paikallisvastustajasta kuitenkin nosti koko joukkueen itseluottamusta ja lauantaina kentälle marssii valmis Tappara. Sport on päästänyt toiseksi eniten maaleja, joten samaa on luvassa myös lauantaina. Toisaalta Tapparalla painaa jaloissa perjantain kamppailu ja se näkyy tällä kertaa oman alueen virheissä.
2 3
5 6