Parantaako KooKoo viimeistelyään Vaasassa?

LIIGA / Ennakko
Kouvolan vieraat ovat olleet Kuparisaaressa paha vastus Sportille.
Kuva © Harri Bragge -www.hb-photography.fi-
KooKoo vierailee kauden ensimmäisen kerran Vaasassa. Nämä kaksi kiistakumppania ovat kohdanneet Liiga-jäillä viisi kertaa, ja ainoastaan yksi ottelu on päättynyt varsinaisella peliajalla.

KooKoon suurin ongelma on maalinteossa, ja hyökkäyksien viimeistelyssä. Joukkue on voittanut monessa kamppailussa maalintekopaikat, mutta lopussa kiitos ei ole seissyt. KooKoo onkin suoriutunut aiemmista kamppailuistaan keskiarvolla piste per peli.

Kouvolalaisille on koitunut synkkiä hetkiä liikaa. Pelicans-ottelussa KooKoo oli niskan päällä ensimmäiset kaksi erää, mutta viimeinen erä oli aneemista. Oman pään virheitä ja turhia rangaistuksia on koitunut paljon.

Sport nappasi viime ottelussaan kotona Lukkoa vastaan vankan 3-1-voiton. Vierailu Turussa ei kuitenkaan mennyt odotusten mukaisesti. Vaasalaiset saivat hyvää aihiota Turun päätyyn, mutta ei onnistunut pitämään aisoissa Palloseuraa kriittisimmällä hetkellä.

Tasaista vääntöä vai ylijuoksu?

Ylivoima on KooKoolla kokenut tason laskun. Alkukaudesta erikoistilannepelaaminen oli Liigan kärkikastissa, mutta viime aikoina on näkynyt usein pelkkää pyörittelyä. Kun kaikki palaset kuitenkin loksahtavat paikoilleen, niin homma toimii näyttävästi.

Sportin ylivoima on saanut himpun verran parannusta, mutta alivoima on edelleen tehokasta. KooKoolla tuleekin paljon mietittävää Sportin nelikon murtamiseen.

Kouvolalaisvieraiden kärkipelaajat Juha-Pekka Haataja, Terry Broadhurst, kova viivapommittaja Mikko Lehtonen sekä alakerran muuri Leland Irving ovat olleet erinomaisella pelipäällä. KooKoon murheenkryyneissä on myös se seikka, että nämä hyvät pelaajat eivät saa tarpeeksi apua. KooKoolla ei ole kuitenkaan loukkaantuneiden listalla Juha Järvenpään lisäksi muita, joten sen taakse ei voi mennä tässä asiassa.

Seuraa Heitä

Robin Jacobsson #5 | Graz 99ers

Puolustaja

Monipuolinen hankinta KooKoolta. Hoitaa oman tehtävänsä pakkina hyvn, mutta on myös sonnustautunut tehopisteiden merkkaamisessa.

Markus Nordlund #40 | Krefeld

Puolustaja

Sai maalitilinsä auki Turussa, järkälepakilta onkin paljon odotettu tehopisteitä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Tulosvetovihje

Sport lähettää KooKoon kotimatkalle pisteittä
Sportin ylivoima on ollut kotona viime aikoina suorastaan murhaavaa: viiden viime ottelun aikana ylivoiman tehoprosentiksi on muodostunut 42,86 ja alivoimaprosentti on tasan 100. Markus Nenosen ilmiömäinen vire tietää myös Sportille maaleja. KooKoo on onnistunut puolustamaan melko hyvin, mutta Vaasassa se ei riitä.
3 4
1 2