KooKoo hakee Tampereelta viikon toista vierasvoittoa

LIIGA / Ennakko
Entinen Ilves-hyökkääjä Kai Kantola oli pelipäällä Hakametsässä Tapparaa vastaan.
Kuva © KRISTIAN SALMINEN - KRISTIAN.SALMINEN@JATKOAIKA.COM
Hakametsässä kohtaavat sarjataulukon yhdestoista Ilves ja KooKoo, joka majailee pari napsua alempana taulukossa. Molemmat joukkueet kaipaavat todella kipeästi sarjapisteitä, jotta pelit jatkuvat runkosarjan jälkeen. Sarjataulukon loppupää on todella tasainen, joten mitään ei ole vielä ratkaistu vielä mihinkään.

Tervetuloa KooKoo Tampereelle! Pisteitä luvassa...eiku. No, ei välttämättä. Ilves nyt vaan sattuu olemaan Liigan huonoin kotijoukkue. Se pelaa välillä todella huonosti, joukkue lähinnä sortuu virheisiin ja varomattomaan pelaamiseen. Puolustuskaan ei ole toiminut kuten pitää. Ja kun loukkaantumisia on enemmän kuin sallittu määrä kaudessa, niin Ilvestä ei voi oikein kovin kehua.

Tai no, kehutaan. Vieraspeleissä joukkue onkin sitten liigan parhaimmistoa. Veikkaan että valmentaja Karri Kiveäkin kiinnostaa, että mistä se johtuu. Vähemmän paineita? Vähemmän tuttuja katsomossa. Jaa-a, joka tapauksessa Ilveksen pitäisi pelata kaikki pelinsä vieraissa kun pisteitä tulee sieltä paljon paremmin. Tai sitten ennen kotipeliä ajaa pätkä bussilla ja tulla takaisin hallin pihaan. 

Joka tapauksessa, Ilvestä on vaikea arvioida kotonaan. Todennäköisesti kuitenkin joukkue pelaa mallikkaasti ja varmasti yrittää kaikkensa. Aina voi spekuloida, että jos kukaan joukkueesta ei olisi loukkaantunut, missä Ilves olisi nyt.

Lisäksi tietyt pelaajat vetelevät täysin tutkan alla. Pieni herääminen olisi poikaa, mahdollisimman pian.

KooKoo valmiina uuteen pisteryöstöön

Kouvolalaiset vierailivat Tampereella keskiviikkona, ja silloin oli viemisinä Tampereelta mukaan kolme sarjapistettä. Liigakärki Tappara kaatui ennakkoluulottoman pelin seurauksena. Varsinkin ylivoima toimi KooKoolla mallikkaasti. Peräti kolme ylivoimaosumaa näki hallin lamppujen valon.

KooKoon kaikki kaikessa oli kakkosketju Josh Green-Teddy Broadhurst-Kai Kantola. Se oli ainoa ketju, joka sai tuotua kiekon tamperelaisten päähän hallitusti. Ja ylivoimalla se osui kolmasti. Muu joukkue ei niin näkyvä ollut, mutta suoritti oman osuutensa erinomaisesti.

Kouvolaiset kävivät Tampereen vierailujen välissä kotona pelaamassa SaiPaa vastaan, ja tuloksena oli masentava tappio voittolaukauskilpailussa. Ilves sai huilata perjantain, mutta ennenkin nähty, ettei se mitään välttämättä merkitse. Vielä kun Ilves on liigan huonoin kotijoukkue, niin kovin suurta odotusta ei voi asettaa Ilveksen voitolle. 

Seuraa Heitä

Otto Koivula #12 | AHL

Hyökkääjä

Kotipeleissä ei ole kertaakaan maaliverkko heilunut. Nyt olisi jo aika.

Juha-Pekka Haataja #72 |

Laitahyökkääjä

698 ottelua ja 452 pistettä. Kovaa uraa tekee oululaislähtöinen hyökkääjä. Eivätkä pistemäärät ole vähentyneet. Tälläkin kaudella mennee 30 pistettä rikki.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Tulosvetovihje

Ilvekselle vihdoin kotivoitto
KooKoo pelasi perjantaina pitkän kaavan mukaan SaiPaa vastaan, kun Ilves on saanut valmistautua kotiotteluunsa keskiviikosta lähtien. Ilveksen peli on takkuillut Hakametsässä, sillä joukkue on saanut täyden pistepotin kotikentällään yli kaksi kuukautta sitten. Vierasvoitot ovat kuitenkin tuoneet luottoa tekemiseen.
2 3
0 1