Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Kapteeni ja kultakypärä - Viitaluomalla on hyviä muistoja HPK:sta.

Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi

Tuoreet hankinnat samaan koriin: Viitaluoma ja Morin samassa ketjussa TPS:ää vastaan

HPK:n tuorein hankinta on hämeenlinnalaisille varsin tuttu. Ville Viitaluoma palasi Kerhoon ja pelaa jo kuudetta kauttaan seurassa. Vastaan HPK saa TPS:n.

Kymmenen edellisen ottelun otannalla HPK:n ylivoima on vieraskaukalossa koko sarjan tehokkainta. Kun tarkasteluun otetaan kotiottelut, on HPK:n tulos toiseksi heikoin.

Maajoukkuetauolla Vaasan Sportista Hämeenlinnaan siirtynyt Ville Viitaluoma voi olla avain ongelman ratkaisuun. Kokenut sentteri on pelannut uransa parasta kiekkoa nimenomaan HPK:ssa. Hän pelannee samassa ketjussa Teemu Turusen ja Jeremy Morinin kanssa.

Maajoukkuetauolta palattuaan TPS murskasi heikosti pelanneen Ässät Turussa maalein 5−0 ja katkaisi ennen taukoa syntyneen tappioputken kolmen ottelun mittaiseksi. Loukkaantumisen vuoksi syyskuun puolivälista asti sivussa ollut Ilari Filppula iski heti paluuottelussaan tehopisteet 1+1.

Vaikka Ässät ei aivan parastaan pystynyt laittamaan pöytään, oli TPS:n ylivoima erityisen murhaavaa. Viidestä ylivoimasta peräti kolme päättyi turkulaisten maalituuletuksiin. Maalivahti Rasmus Tirroselle nollapeli irtosi 24 torjunnalla.

Turkulaisten torstaina hankkima kanadalaispuolustaja Mark Fraser ei pelaa vielä perjantain ottelussa. Sen sijaan HPK:n ruotsalaispuolustaja Mathias Porseland on harjoitellut normaalisti joukkueen mukana oltuaan kuukauden sivussa.

HPK sai harjoitella maajoukkuetauolla pidempään, sillä perjantain TPS-ottelu on Kerhon ensimmäinen tauon jälkeen. Tauolle HPK lähti kolmen ottelun voittoputkessa.

Tulosvetovihje

TPS jatkaa piristymistään
Pahojen hyökkäyspään tehokkuuden ongelmien kanssa paininut HPK hankki maajoukkuetauolla Ville Viitaluoman ruokkimaan Jeremy Morinia. Pari tuokin oivan lisän hämeenlinnalaisten hyökkäyspeliin, mutta parannus vaatii aikaa. TPS sai kaivatun voiton tiistaina Ässistä, eikä nousujohteisuudelle näy katkoa Hämeenlinnassa.
2
3 4

» Lähetä palautetta toimitukselle

Seuraa Heitä

Ville Viitaluoma #39 | HPK

Keskushyökkääjä

Kokenut sentteri pukee jälleen oranssia ylleen. Yltyykö entinen HPK-kippari takavuosien vireeseen?

Ilari Filppula #81 | TPS

Keskushyökkääjä

Kevään 2010 mestaruuden pääarkkitehti on palannut pitkältä tauolta takaisin tositoimiin. Onnistui Ässiä vastaan, kurittaako myös HPK:Ta?

Kommentit

Tulosvetovihjeet

HIFK:n vierasvaikeudet jatkuvat
3 4
1 2
Lukko nappaa pisteet Lahdesta
1 2
2 3
SaiPa jatkaa kotivoittojen putkeaan
3 4
1 2
TPS jatkaa piristymistään
2
3 4
Tappara jatkaa Tampereen herrana
1 2
4 5

Loukkaantuneet

Edelliset ottelut

HPK

03.03
Lukko - HPK
2 - 3
02.03
HPK - Sport
3 - 1
27.02
HPK - KalPa
1 - 2 JA

TPS

03.03
TPS - Pelicans
6 - 5 JA

Tällä kaudella

harjoitusottelut

04.08.2017
10.08.2017
TPS - HPK
2 - 1

runkosarja