Porilaiset kaipaavat Jarno Kärjen onnistumisia.

Kirsi Teiskonlahti

Murskajaisista ratkaisevaan peliin − riittääkö kolme erää?

Lauantai, Porin Isomäki Areena ja ratkaiseva vääntö paikasta puolivälieriin. Eipä kiekkoilun ystäviä juuri paremmalla voi tässä vaiheessa kautta hemmotella kuin hienon Ässät-Ilves-sarjan päätösottelulla.

Kolmanteen ja lopullisesti ratkaisevaan otteluun lähdetään erittäin mielenkiintoisista asetelmista. Sekä Ässät että Ilves onnistuivat kumpikin voittamaan kotiottelunsa, Ilves jopa äärimmäisen tehokkaan esityksen jälkeen oli Tampereella parempi 6−1-lukemin.

Murskatappio on aina murskatappio, mutta täysin lopussa eivät ole porilaistenkaan mahdollisuudet. Sarjan ensimmäisen pelin jatkoerässä lauantain kotijoukkue nappasi oikeutetusti ensimmäisen voiton, eikä viimeisessäkään pelissä panoksena ole maaliero tai sarjapisteet. Kuten valmennus mielellään toteaa, vain voitto merkitsee.

Ennakkotunnelmia onkin tarjolla Jatkoajan haastattelussa molempien päävalmentajien kommenttien muodossa.

Jos keskiviikkona ottelun yleisömäärä oli kauden alhaisin, lauantaina ollaan todennäköisesti lähempänä toista ääripäätä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Seuraa Heitä

Matti Kuparinen #22 | Ässät

Keskushyökkääjä

Vuoden 2017 puolella kokonaisuudessaan vahvasti pelannut ässäkapteeni on haastatteluissa maininnut joukkueiden kovuudesta. Kovuuden lisäksi Kuparinen on tarjoillut kahteen peliin kaksi maalia.

Ville Meskanen #18 | Ilves

Hyökkääjä

Lupaava tamperelaishyökkääjä on löytänyt oikean pelirytmin kauden ratkaisupeleihinkin. On koko ketjunsa kanssa alati vaarallinen uhka vastustajan maaliverkoille.

Kommentit

Loukkaantuneet

kh
Kämmen vamma 10.2. Sivussa 6-8 viikkoa.
p
Alaraajavamma
lh
Loukkaantui ottelussa Ässiä vastaan 20. tammikuuta. Kausi ohi.

Edelliset ottelut

Ässät

17.02
Pelicans - Ässät
4 - 3 VL

Ilves

17.02
KooKoo - Ilves
2 - 3