Hrachovina nollasi KalPan - Tappara voiton päähän välieristä

LIIGA / Kuvakooste
KalPan hyvä alku ei tuottanut tulosta, vaan ottelun hahmoksi noussut Dominik Hrachovina nollasi KalPan ja tarjosi Tapparalle mahdollisuuden ryöstää voitto Kuopiosta. Tappara käytti tilaisuuden hyväkseen ja vei ottelun nimiinsä puhtaasti 0-3 ja nousi näin voiton päähän välieräpaikasta.
Kuva © Antti Tyni
Niiralan Montussa oli jälleen tunnelma katossa ottelun alkaessa.
KalPa aloitti ottelun vauhdikkaasti ja Tapparan pelaajilla oli ajoittain vaikeuksia pysyä mukana.
Mathew Maione hymyili tänään myös katsomossa.
Pöllyävä jää huononsi ajoittain näkyvyyttä.
KalPa painosti, eikä maali ollut kaukana.
Tapparan puolustus joutui venymään avauserässä useaan otteeseen.
Dominik Hrachovina oli kuitenkin mies paikallaan ja löysi aina tiensä kiekon eteen.
Toinen erä alkoi KalPalta jälleen heikosti ja Sebastian Repo ohjasi erän ensimmäisellä minuttilla Otso Rantakarin viivalaukauksen Niko Hovisen selän taakse.
KalPan ylivoima oli tänään aseeton Tapparaa vastaan. Lähimmäs maalia KalPan ylivoiman aikana pääsi Tapparan kapteeni Jukka Peltola. Kiekko kuitenkin päätypleksiin.
Tappara jatkoi paineen antamista, eikä toinen maali ollut kaukana. Lisää maaleja ei kuitenkaan toisessa erässä nähty.
Myös kolmas erä alkoi KalPan kannalta murheellisesti, kun Jan-Mikael Järvinen punnersi ohi Santeri Lukan ja painoi kiekon pienestä kulmasta ohi Niko Hovisen.
Ja ylävitoset vaihtoaition kanssa.
Otso Rantakari näytti hetkeksi joutuvan selkä seinää vasten Janne Tavin antaessa painetta.
Ottelun hahmo Dominik Hrachovina ei ollut tänään ohitettavissa.
Lopullisen ratkaisun iski Juhani Jasu KalPan hakiessa lopussa kavennusta ilman maalivahtia.
Tomas Zaborsky tarjosi ottelun loppuhetkillä KalPan päävalmentajalle Sami Kapaselle paperiliinaa. Syy jäi epäselväksi.
Tappara poistui voittajana koppiin paikalle tulleiden kannattajien kiitosten saattelemina.