HIFK maksoi KalPa-voitostaan kovan hinnan

LIIGA / Kuvakooste
HIFK selätti vierailulle tulleen KalPan Teemu Erosen jatkoaikamaalilla lukemin 2-1. Kotijoukkue maksoi pisteistä kuitenkin varsin kovan hinnan, sillä niin Corey Elkins, Matt Generous kuin Niklas Bäckströmkin joutuivat jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia. Varsinkin Corey Elkinsin luultavasti pidempi huili on valtava takaisku joukkueelle.
Kotijoukkueen maalivahti vaihtui eilisestä JYP-pelistä - tänään oli Niklas Bäckströmin vuoro luistella tolppien väliin.
Juhamatti Aaltosella on ollut melkoinen lentokeli viime peleissä.
Bäckström sai olla hereillä läpi ottelun taitavien KalPa-hyökkääjien kanssa.
KalPa-pelaajat antoivat ohuella kokoonpanolla pelanneelle HIFK-puolustukselle kovaa painetta.
Kiekon blokkaaminen voi välillä tehdä todella kipeää.
Joonas Rask ajautui KalPa-puolustuksen avustamana päin Eero Kilpeläistä.
Jyri Junnilla yritti hakata reboundia verkon perukoille, mutta Bäckström sai varusteensa kiekon tielle.
Janne Keränen tuntuu olevan aina pelipäällä vanhaa seuraansa vastaan.
Daniel Grillfors sai mailansa Jesse Mankisen laukauksen väliin ja kiekko lähti yläilmoihin.
Matt Generous lienee yksi Liigan ilmeikkäimmistä pelaajista ja samalla hyvin viihdyttävä valokuvattava.
Jasse Ikonen sai olla yllättävän rauhassa maalin edessä ja onnistui ohittamaan Kilpeläisen toisella yrittämällä.
1-0, kädet ilmaan. Maali päätti Ikosen pitkän pisteettömän putken.
Rask sujahti laidan ja Junnilan välistä kiekolle.
Vahvasti maalille ajaneen Corey Elkinsin peli päättyi kesken toisessa erässä, ja edessä saattaa olla pitkä huili.
Juuso Puustinen sai jo Jussi Timosen tähtäimeensä, mutta Timonen ehti kääntyä taklauksen alta pois.
Matt Generous jäi Juuso Riikolan taklauksen alle ja joutui jättämään pelin kesken.
KalPan runsaslukuinen kannattajajoukko sai aihetta juhlaan, kun Jesse Mankinen toi vieraat tasoihin ottelun toisessa erässä.
Ottelun kolmannen erän vauhti loi tuulikone-efektin katsomonkin puolelle.
Kilpeläinen torjui Aaltosen rysty-yrityksen.
Bäckström joutui jättämään pelin kesken jatkoajan alussa jouduttuaan törmäyskurssille KalPan Niko Mikkolan kanssa. Mikkola passitettiin suihkun puolelle.
Kotijoukkue käytti ulosajosta tulleen ylivoiman hyödykseen - jatkoaikaratkaisun iski Teemu Eronen.