Anton Lander hyydytti Traktorin – Ak Bars eteni Gagarin Cup -finaaleihin

KHL / Raportti
Atte Ohtamaa ja muut Ak Barsin pelaajat lähtevät tavoittelemaan Gagarin Cupin voittoa KHL:n finaaleihin.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Ak Bars Kazan eteni KHL:n Gagarin Cup -finaaleihin suoraan voitoin 4-0 kaatamalla Traktor Tšeljabinsk in neljännessä ottelussa lukemin 1-3. Ruotsalaishyökkääjä Anton Lander oli neljännen konferenssi finaalin sankari kahdella maalillaan.

KHL:n kestomenestyjä Ak Bars Kazan eteni jo neljättä kertaa Gagarin Cup -finaaleihin. Itäisen konferenssin finaaleissa Ak Bars ei antanut palaakaan Traktor Tšeljabinsk ille vaan marssi jatkoon suoraan neljässä pelissä.

Neljännen konferenssin finaalin sankariksi nousi tutut pelaajat. Anton Lander iski kaksi maalia ja Justin Azevedo teki esityön molempiin Landerin maaleihin.

Ak Bars johti ottelua avauserän jälkeen Mihail Glukhovin maalilla, mutta Traktor tasoitti pelin toisen erän alussa parhaan pistemiehensä, Richard Gyngen osumalla.

Vieraat siirtyivät johtoon vielä ennen kolmatta erää Landerin kevään neljännellä osumalla. Samainen mies iski viimeisen naulan kotijoukkueen kaudelle lyömällä loppulukemat tyhjiin kolmannessa erässä.