HIFK avausvoittoon CHL:ssä vahvan ensimmäisen erän ansiosta

CHL, LIIGA / Kuvakooste
HIFK aloitti tämän kauden CHL-taipaleensa evakossa Espoon Barona Areenalla sveitsiläisseura SC Berniä vastaan. Helsinkiläiset onnistuivat ottamaan avausvoiton lähinnä vahvan ensimmäisen erän ansiosta lukemin 3-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat isänniltä Corey Elkins, Lauri Taipalus ja kiekon tyhjään maaliin laukonut Tomas Zaborsky, vieraiden ainoan iski ylivoimalla Trevor Smith.
Helsingin IFK esitteli uuden CHL-pelipaitamuotinsa Espoon Barona Areenalla.
Kotijoukkue oli tuonut myös cheerleaderinsä mukana evakkoon.
Corey Elkins avasi ottelun maalinteon vanhanaikaisellaan SC Bern -maalivahti Janick Schwendenerin taakse.
Kauden ensimmäistä CHL-maalia täytyy myös juhlia ketkukavereiden kanssa.
Ottelussa oli monta pientä torikokousta - tässä mielipiteitä vaihtavat Bernin pieni mutta pippurinen Cory Conacher ja HIFK:n Jasse Ikonen.
Joonas Raskin esityö 2-0-maaliin oli hyvä...
..kuten myös Lauri Taipalauksen viimeistely.
Torikokouksiinkin innokkaasti osallistunut Cory Conacher oli vaarallinen myös hyökkäyspäässäkin - tosin Ville Husso veti pidemmän korren molemmissa läpiajoyrityksissä.
Alain Bergerin vanhanaikainen ei yllättänyt hyvän ottelun pelannutta Hussoa.
Chuck Kobasew napautti Husson käsille ja jälleen yksi torikokous oli valmis.
Corey Elkins ehti oppia Ville Peltosen patenttiharhautuksen ennen kuin HIFK-ikoni lopetti pelaajauransa.
Timo Helbling jakoi kovuutta myös mailalla - kohteena tällä kertaa Jasse Ikonen.
Tomaz Zaborskyn luistin ei ehkä kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta tästä tilanteessa hän onnistui kuitenkin hankkimaan Thomas Rufenachtilla kaksiminuuttisen.
Pitkän uran NHL:ssäkin pelannut Kobasew osaa mennä maalille, mutta tälläkin kertaa kiekko päätyi Husson räpylään.
Joonas Järvinen pelasi HIFK-maalin edustalla isännän elkein.
Trevor Smith tuulettaa iskemäänsä ylivoimamaalia Kobasew'in kanssa.
Timo Helblingillä keitti yli Joonas Raskin kanssa, tilanteesta ainoat jäähyt Helblingin saamat 2+5+20 minuuttia.
Tuon seitsemän minuutin heikon HIFK-ylivoiman paras paikka siunaantui kuitenkin Bernin Tristan Scherweylle, jonka läpiajoyrityksen Husso kuitenkin rauhallisesti torjui.
Naaman hieromiset, osa 8.
Marco Buhrerin loukkaantumisen takia Bern-maalille päässyt Janick Schwendener pelasi hyvän ottelun.