Raportti

JYP vei CHL-mestaruuden! - Jussi Olkinuoralle nollapeli

6.2.2018 22:26
CHL-kauden huipennus nähtiin Ruotsissa, kun kotonaan pelannut Växjö sai vieraita Jyväskylästä. Ottelu sisälsi paljon vauhtia, ja molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa. Varsinkin kolmannessa erässä JYP oli varsin pitkään niskan päällä. JYPin maaleista vastasivat Joonas Nättinen ja Janne Kolehmainen, ja hurrikaanipaitojen Jussi Olkinuora pelasi nollapelin. Näin ollen JYP korjasi CHL:n mestaruuden ensimmäisenä ei-ruotsalaisena joukkueena.

Ennakko

Nyt ratkotaan Euroopan mestari − Yksi ottelu nostaa sattuman merkitystä

6.2.2018 7:00
JYP pelaa tiistaina Euroopan mestaruudesta ruotsalaista Växjö Lakersia vastaan. Yksiosaisuus nostaa sattuman merkitystä ja on pelimuotona varsin tyly.

Haastattelu

CHL:n toimitusjohtaja muisteli Oulua ja kiitteli urheilullisen menestyksen korostumista

5.2.2018 22:12
Yksi kiekkokauden päätapahtumista on edessä tiistaina, kun CHL:n finaalissa kohtaavat ruotsalainen Växjö Lakers ja JYP. Sarjan toimitusjohtaja Martin Baumann on äärimmäisen tyytyväinen kuluvaan kauteen.

Artikkeli

JYPin finaalivastustaja on kuin rikkaan miehen KalPa

5.2.2018 7:00
Nopeasti SHL:n huipulle noussut Växjö Lakers isännöi CHL-finaalissa JYPiä. Jatkoaika kokosi ruotsalaisseurasta tietopaketin finaaliseuraajille.

Artikkeli

Maanantaijää, viikko 4: Kiipeääkö HPK kymmenenneksi? Lähdetäänkö Liigasta olympialaisiin, säilyykö CHL kiekkokartalla?

22.1.2018 12:00
HPK:lla kulkee nyt kovaa, mutta riittääkö vauhti viemään joukkueen pudotuspeleihin? Jos Liigasta lähdetään Pyeongchangiin, ketkä ovat todennäköisimpiä vaihtoehtoja? JYP on tuonut menestyksellään CHL-innostusta Suomeen, mutta kestääkö hurmos?

Raportti

Hurjaa draamaa välierissä − Immonen johdatti JYPin CHL-finaaliin

16.1.2018 21:04
JYP taisteli CHL:n finaalipaikasta tiistaina Tšekeissä. Ottelu eteni vahvasti takaa-ajaja Trinecin hallinnassa, mutta voittolaukauskilpailussa finaalipaikka tuli JYPille.

Ennakko

JYPin kantti mitataan tiistaina - Otteluruuhkan keskeltä tšekkiläiseen huutomyrskyyn

16.1.2018 8:00
JYP lähtee taistelemaan CHL:n finaalipaikasta tiistaina, kun joukkue matkaa Tšekkiin pelaamaan välieräparin toisen osaottelun Ocelari Trineciä vastaan.

Uutinen

Växjö Lakers ylsi tasapeliin Liberecissä

9.1.2018 22:50
Toisessa CHL-välierässä kohtasivat Bili Tygri Liberec ja Växjö Lakers. Ruotsalaisvieraat ylsivät tasapeliin, joten toisen osaottelun voittaja etenee finaaliin.

Raportti

Toinen jalka finaalissa kahdeksan minuutin tehohetkellä − "Ylivoima oli sitä mitä haettiin"

9.1.2018 22:22
JYPin mainio toinen erä toi jyväskyläläisille erinomaiset asetelmat kohti finaalipaikkaa. JYP kukisti Ocelari Trinecin loppulukemin 4−2.

Ennakko

JYP Tšekin tasovallan seinänä CHL:ssä − Satapäinen kannattajajoukko tuo karnevaalitunnelmaa

9.1.2018 7:00
Taistelu CHL:n finaalipaikasta alkaa tiistaina, kun JYP kohtaa Ocelari Trinecin. Erityisesti JYPin kohdalla kysymykseksi kyky saada yksilötaito kuriin.

Uutinen

JYP eteni välieriin - saa jälleen tšekkiläisjoukkueen vastaansa

12.12.2017 23:54
CHL:n puolivälierät pelattiin loppuun tiistaina. Ainoana suomalaisjoukkueena mukana ollut JYP selvisi jatkoon vierasvoittonsa ansiosta. Myös välierävaiheessa JYPiä odottaa matka Tšekkiin, sillä tuleva vastustaja on Ocelari Trinec.

Edellinen kierros