Zultek Bostonista Flyersiin

NHL / Uutinen
Boston Bruins kauppasi laiturilupaus Matt Zultekin Philadelphiaan ensi kesän yhdeksännen kierroksen varausoikeutta vastaan.

Boston varasi Zultekin vuoden 1999 varaustilaisuuden toisella kierroksella. 21-vuotias Zultek oli jo kaksi vuotta aikasemmin varattu ensimmäisellä kierroksella Los Angeles Kingsin toimesta, mutta koska Kings ja Zultek eivät päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta, palasi Zultek uudelleen varattavaksi kesän 1999 draftiin.

Zultek osallistui viime kesänä Bostonin harjoitusleirille, muttei vakuuttanut seuran johtoa tarpeeksi hyvistä otteista huolimatta. Bostonilla ei ollut kiinnostusta tehdä Zultekin kanssa sopimusta ja he kauppasivat hänet Philadelphiaan, jotta saisivat jonkinlaisen korvauksen menetetylle varausvuorolle.

Flyersin kerrotaan olleen kiinnostuneita Zultekista jo joulukuun alusta lähtien ja nyt kauppa toteutui. Flyersin apulais-GM Paul Holmgrenin mukaan Zultekin kanssa pyritään tekemään sopimus lähipäivinä.

Zultek on isokokoinen laituri, joka ei pelkää pelata fyysisesti ja omaa myös taitoa. Zultek on pelannut neljä kautta ja 209 peliä OHL-joukkue Ottawa 67's:ssä tehoin 97+80. Jäähypenkkiä nuori laituri kulutti kyseisenä aikana 337 minuutin edestä.

» Lähetä palautetta toimitukselle