Winnipeg-kapteenista NHL-viikon ykköstähti

NHL / Uutinen
Andrew Ladd on kantanut kapteenin rooliaan Winnipegissä esimerkillisellä tavalla.
Kuva © Getty Images
Winniped Jetsiä edustava hyökkääjä Andrew Ladd valittiin menneen NHL-viikon ykköstähdeksi. Kaksi muuta tähdistöpaikkaa jaettiin Brad Richardsille ja Logan Couturelle.

Winniped Jetsin kapteeni Andrew Ladd nappasi tililleen mennen NHL-viikon ykköstähden tittelin. Viikon kolmessa ottelussa kanadalaishyökkääjä latoi tehot 2+6 ja viettää tällä hetkellä peräti seitsemän ottelun mittaista pisteputkea. Tällä kaudella Ladd on kerryttänyt pistetiliään tehoilla 18+26=46 ja mies johtaa samalla joukkueensa maali-, syöttö- sekä pistepörssiä.

New York Rangersin tähtisentteri Brad Richards oli NHL-viikon kakkostähti. Richards pelasi viikolla neljä ottelua ja teki niissä tehot 4+3. 32-vuotias hyökkääjä on suorittanut tällä kaudella pahasti alakanttiin, sillä 43 ottelussa mies on koonnut vasta tehot 10+20=30.

Viikon kolmostähti matkasi San Jose Sharksia edustavalle Logan Couturelle. 24-vuotias Couture pelasi viikolla neljä ottelua ja teki niissä tehot 3+3. Maaleista kaksi oli voittomaaleja. Vuoden 2007 varaustilaisuuden yhdeksän poiminta on pelannut tällä kaudella 45 ottelua tehoin 19+16=35.

» Lähetä palautetta toimitukselle